Efterårsferiekamp i legendernes tegn

Af: SHC / Foto: AGF Arkiv og Ole Nielsen - 12. oktober 2018, kl. 14:38

Næste søndag går det løs igen i Ceres Park, når AGF møder AaB i den jyske klassiker. Det bliver en stor søndag i skoven med mange forskellige aktiviteter på en dag, hvor vi hylder klubbens historie og vores legender.

Bladene skifter farve på træerne omkring Ceres Park, mens forberedelserne til AGF's næste hjemmekamp er i fuld gang. Søndag den 21. oktober kl. 18 møder vi AaB i endnu et kapitel i den jyske klassiker. Og det bliver en helt særlig kamp, hvor vi skal hylde AGF's historie og de mange legender, der gennem tiderne har optrådt i den hvide trøje.

Det kommer til at ske på mange måder, hvor især én bestemt spiller vil være i centrum. Ham fortæller vi meget mere om efterhånden som vi nærmer os kampen. 

Til kampen får vi besøg af mange tidligere AGF-spillere. Kom derfor i Ceres Park og vær med til at hylde navne som Troels Rasmussen, Verner Hermansen, Ole Wendelbo, Per Beck Andersen, Gunner Lind, Lennart Bak, Anders Bjerre, Kaj Holst og mange andre. I forbindelse med legendekampen får AGF's sæsonkortholdere (på nær børnesæsonkort) mulighed for at få et særligt legendehalstørklæde i AGF Fanshoppen. Hold øje med AGF.dk for mere information om det. Vi bliver også forkælet med en historisk stemme i øret, når den tidligere stadionspeaker Karsten Ginge gør comeback på Ceres Park. Karsten Ginge var stemmen på Ceres Park op gennem 80'erne og 90'erne, og han gør altså for en stund comeback på søndag.Søndag kan man også dykke ned i historiens vingesus, når AGF's helt nye museum åbner. Det sker før kampen og museet kan findes i den tidligere AGF Fanshops lokaler i Ceres Arena. Følg med her på AGF.dk for meget mere om det nye museum i den kommende tid.

Skærmbillede 2018-10-12 Kl . 14.29.20

(Det er klassiske kampe mod AaB. Her møder vi dem i 1927. Søndag den 21. oktober fejrer vi AGF's historie og legenderne) 

Også for børn

Men det går ikke kun op i historie det hele næste søndag. I AL Bank Fanzonen udnytter vi, at det er efterårsferie og markerer, at det snart er halloween med alskens sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Så tag ungerne med AL Bank Fanzonen i god tid før kampen og vær med til at lave græskarhoveder, leg på driblebanen eller hyg jer med den hyggelige uhyggelige skattejagt og meget meget mere i fanzonen.

Fanzone 161017-09

(Søndag laver vi halloween-græskar i AL Bank Fanzonen) 

Husk at børn kommer gratis til fodbold i Ceres Park. Man skal blot ha' sig et gratis børnesæsonkort.

Så alt i alt er der lagt op til en stor fodbolddag i Ceres Park næste søndag den 21. oktober kl. 18, hvor vi afslutter efterårsferien med den jyske klassiker mod AaB og en hyldest af vores legender.

Der har været mange i Ceres Park i denne sæson, hvor vi har et tilskuergennemsnit på over 11.000. Det skal vi også nå næste søndag. Så køb allerede nu din billet til en stor fodbolddag i skoven her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet