Frustrerende aften i Næstved endte med pokalexit

Af: THC / Foto: Getty Images - 31. oktober 2018, kl. 21:40

Fjerde runde blev desværre endestationen i denne sæsons pokalturnering, da vi onsdag aften tabte med 2-1 til Næstved BK.

Onsdag aften havde vi taget turen til Næstved, hvor ProfaGroup Park lagde græs til pokalturneringens fjerde runde. Og desværre blev det ikke til en god aften. Tværtimod braste drømmen om avancement til dette års kvartfinale. 

AGF kom ellers rigtig flot fra land, da unge Magnus Kaastrup blev sendt ned af højre siden og flot fandt Ryan Mmaee ved forreste stolpe, som sikkert kunne bringe AGF på 1-0 kort tid inde i kampen. 

Men minutter efter var det så værternes tur til at juble. Et frispark fandt forsvarer Søren Jensen i feltet, der kunne heade bolden ind til 1-1.

Efter et første kvarter med højt tempo og chancer i begge ender, døde kampen lidt ud og begge hold forsøgte at sætte sig på kampen og den største mulighed tilfaldt Martin Spelmann, der efter en halv times spil fik afsluttet på stolpen. 

Næstved havde også deres muligheder, men fik i to omgange skudt over mål, og halvlegen fortsatte med os på bolden og med Næstved lurende på omstillinger. Det blev dog ikke til flere scoringer, og derfor kunne begge hold gå til pause med 1-1.

2. halvleg 
Anden halvleg startede lidt som første sluttede. Vi satte os på spillet, men Næstved forsøgte at svare igen på kontra. Efter 55 minutter kom Næstved igennem AGF's venstre side. Et fladt indlæg blev desværre rettet af og snød derfor Whalley i AGF-målet. 2-1 til værterne. 

Værternes føring fik cheftræner David Nielsen til at reagere. Mustafa Amini og Bror Blume kom på banen i stedet for Adama Guira og Magnus Kaastrup.

Blot minuttet efter tilfaldt der så en stor chance til AGF. Tobias Sana fandt Jakob Ankersen, som desværre sparkede bolden over mål.

Vi virkede en smule rystet efter Næstveds føringsmål og havde svært ved at genfinde rytmen. Næstved dominerede og efter 62' minutter resulterede det i et straffespark. Næstved misbrugte dog muligheden, da Oscar Whalley flot reddede fra ellevemeteren.

Med godt et kvarter igen fik igen spillet os frem til en stor chance. Desværre måtte både Martin Spelmann og Ryan Mmaees se deres forsøg blive reddet af Næstveds målmand inde på stregen i en stor mulighed for udligning.

Som slutminutterne nærmede sig pressede vi mere og mere på. Med godt fem minutter igen var det Jens Stage, som var tæt på efter et hjørnespark. Men igen stod Næstveds målmand i vejen.

Slutminutterne var hektiske og der var flere gode muligheder til at score det udlignende mål - blandt andet havde Casper Højer Nielsen en afslutning på stolpen. Men ind ville bolden bare ikke. Dermed endte en frustrerende aften i Næstved med en 2-1-sejr til værterne og vi er dermed ude af dette års pokalturnering. 

Der venter nu holdet kort tid til at rejse sig indtil søndag, hvor vi hjemme tager i mod lokalrivalerne fra Randers FC. 

Kampfakta:

Sydbank Pokalen
Næstved BK - AGF 2-1 (1-1)

0-1 Ryan Mmaee

1-1 Søren Jensen

2-1 Selvmål

Tilskuere: 2.698

AGF:
1. Oscar Whalley, 10. Martin Spelmann, 18. Jesper Juelsgaard, 23. Pierre Kanstrup , 16. Casper Højer, 17. Adama Guira (55' Mustafa Amini), 6. Björn Daniel Sverrisson (76' Jens Stage), 11. Tobias Sana, 7. Jakob Ankersen, 44. Magnus Kaastrup, (55' Bror Blume), 9. Ryan Mmaee

Næstved BK:
18. Cristoffer Petersen, 3. Daniel Norouzi, 4. Nikolaj Hansen, 5. Søren Jensen, 6. Peter Therkildsen, 10. Kristoffer Munksgaard, 11. Souheib Dhaflaoui, 14. Tobias Christensen, 16. Ahmed Hassan, 23. Boris Saric, 45. Christoffer Boateng.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet