Gave til sæsonkortholdere: Legendehalstørklæde

19. oktober 2018, kl. 9:09

Er du sæsonkortholder i AGF, så kom i AGF Fanshoppen i weekenden og få et gratis legendehalstørklæde til de kolde kampe.

Selv om vejret dette efterår er flot og lunt, så bliver det også snart lidt koldt. Og så er der ikke meget bedre end et lunt fodboldhalstørklæde, når man er i Ceres Park.

I forbindelse med Legendernes Dag på søndag vil AGF og hummel gerne sige tak til sæsonkortholderne for støtten med et særligt legendehalstørklæde, der hylder Aage Rou Jensen. 
Job _10089

Så fra på lørdag kan alle sæsonkortholdere i AGF få udleveret et gratis halstørklæde i AGF Fanshoppen samtidig med, at den nye legendetrøje sættes til salg. Det er fra i morgen lørdag den 20.10 kl. 10 til 14, hvor man mod fremvisning af sit sæsonkort - helt gratis - kan få udleveret det flotte nye halstørklæde *

* Bemærk, at dette kun gælder betalte og gyldige sæsonkort, og derfor altså ikke børnesæsonkort, og at det kun gælder ved fremmøde i AGF Fanshoppen på Ceres Park. Og der er et begrænset antal halstørklæder (500 stk.), hvorfor 'først til mølle princippet' gælder. 
Job _10091
Søndag åbner AGF Fanshoppen allerede kl. 14, hvor man fortsat kan få udleveret et halstørklæde (så længe lager haves), ligesom man kan købe den nye Aage Rou-trøje i butikken. 

Vi glæder os til at se jer i AGF Fanshoppen og til at se de flotte legende-halstørklæder på Ceres Park til kampen mod AaB på søndag kl. 18. 

Her finder du billetter til den kamp >>>

Skærmbillede 2018-10-19 Kl . 08.45.52

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet