Transport- og affaldsekspert ny partner i AGF

Af: THC - 17. oktober 2018, kl. 9:01

Det lokale transport- og renovationsfirma, Johs. Sørensen & Sønner Aarhus er ny bronzepartner i AGF.

Siden 1951 har de specialiseret sig i transportopgaver og affaldsindsamling, ligesom kran og specialtransport, hejseopgaver og entreprenørkørsel også er blandt virksomhedens ekspertiser.

Nu træder den store familieejet vognmands- og renovationsforretning, Johs. Sørensen & Sønner Aarhus fra Brabrand ind i AGF som ny bronzepartner.

Virksomheden er gået ind i AGF med et ønske om at støtte byens hold, samt at søge nye netværk, fortæller direktør Thorbjørn Sørensen. Derudover skal Johs. Sørensen hjælpe AGF med forskellige former for affaldshåndtering. 

- Vi har lavet en aftale med AGF omkring sponsorat, samt en aftale om affaldshåndtering. Vi håber selvfølgelig, at vi kan få rigtig meget ud af aftalen på sigt, siger Thorbjørn Sørensen, der er tredje generation i Johs. Sørensen & Sønner Aarhus. 

Han ser frem til, at virksomhedens godt 125 medarbejdere kommer til at nyde godt, af det netværk der er i AGF. Samtidig fortæller Thorbjørn Sørensen at det også er med hjertet at virksomheden er gået ind i et nyt samarbejde med AGF.
 
- Først og fremmest er det med hjertet, at vi går ind i AGF, da vi ønsker at støtte byens hold. Derudover har vi nogle ansatte, som forhåbentlig kommer til at nyde godt af det gode netværk der er i AGF, siger Thorbjørn Sørensen. 

Johs. Sørensen og Sønner Aarhus A/S et transportfirma med mange års erfaring med bygge og anlægskørsel, kran- og specialtransport, transport på åbne og lukkede biler, indsamlings- og distributionsløsninger.

Virksomheden hører til blandt de foretrukne leverandører på området for såvel, entreprenør- og anlægsfirmaer, Industri- og logistikvirksomheder, kontorer og institutioner, samt private husstande.

Læs mere om den nye partner på js.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet