Nielsen om Toutouh: Han er sulten

Af: THC / Foto: Frederik Sindberg - 5. oktober 2018, kl. 12:35

Cheftræner David Nielsen bød i dag velkommen til en ny spiller på Fredensvang, da Youssef Toutouh havde første træningsdag med sine nye holdkammerater.

Vi kunne i går præsentere Youssef Toutouh som den nyeste tilføjelse til AGF's Superliga-trup.

I dag havde Toutouh så første træningsdag på Fredensvang foran cheftræner David Nielsen.

- Vi havde muligheden for at hente en dygtig spiller, der stod uden klub, og der er ikke nogen tvivl om, at han besidder nogle store kvaliteter. Han får dog behov for lidt tid til at komme i form, men det har vi tro på at han kommer, med de gode samtaler vi har haft med Youssef nu gennem længere tid, sagde David Nielsen inden træningen gik i gang frem mod morgendagens kamp mod OB.

Og cheftræneren understreger, at det kommer til at tage lidt tid før Toutouh er tilbage i kampform efter han har været uden klub i nogen måneder.

(I dag var første arbejdsdag på Fredensvang for Youssef Toutouh)

- Det er vigtigt for os, at han får tid til at komme tilbage i form, men også at vi arbejder hårdt med ham. Og vores opgave er nu at få ham tilbage på sit niveau. Der er ingen tvivl om, at han var en af de mest spændende spillere i Superligaen, da han var på sit bedste, og det selvfølgelig det, vi håber på at få frem i ham igen. Det arbejder min stab og jeg - sammen med Youssef - i den kommende tid med. Det vigtigste er at han er sulten. og det er en dygtig spiller, som vi får ind - ingen tvivl om det, understregede David Nielsen.

P1010244 (1)