Nyt afsnit af AGF-podcast ude nu

Af: SHC - 3. oktober 2018, kl. 9:27

For 14 dage siden var der premiere på en ny podcast fra AGF om klubbens legender. I dag kommer afsnit to på gaden, hvor vi portrætterer offensivspilleren Tom Bonde, der deler ud af anekdoter fra fodboldlivet i Aarhus i 1970’erne.

I dag udkommer andet afsnit i podcastserien om de tidligere stjerner i AGF. Denne gang har vi besøgt den i dag 70-årige Tom Bonde, som lavede 62 mål i 172 kampe i sin tid i klubben fra 1970 til 1978.

Tom Bonde 1

Bonde er en rigtig Åbyhøj-dreng, der voksede op i Aarhus-bydelen og spillede i den lokale klub indtil han som 22-årig blev hentet til AGF, hvor også hans bror netop var skiftet til. Her blev han hurtigt fast mand i start-elleveren, og en publikumsfavorit da han med smukke frisparksscoringer og en folkelig personlighed ofte stjal opmærksomheden på Aarhus Stadion.

Kantspilleren fortæller, om dengang han sagde nej tak til at spille mod det engelske storhold Liverpool, om gode tider på de lokale værtshuse efter kampe og om de ubehagelige løbeture ned og ikke mindst op ad Jyllands Allé.

Tom Bonde 2

Bonde var også med, da kontraktfodbold blev en del af dansk fodbold, og det skifte voldte lidt problemer for de normalt så frie amatører, der var vant til at kunne tage på ferie, når det passede dem.

Podcasten "AGF Legenderne" er produceret af AGF og er tilrettelagt af Jonas Roulund. Den kan findes og følges på Itunes, Soundcloud eller en af de mange andre podcastapps såsom Stitcher, Castbox, TuneIn m.fl.

Hvis du vil høre podcasten via din browser, kan du finde afsnittet her.

Har du endnu ikke hørt afsnit et, hvor Troels Rasmussen fortalte om sin karriere og de 500 kampe for AGF's førstehold, kan det findes her.

Rigtig god lytning.

Bonde

Tom Bonde fandt scrapbogen frem, da han skulle være med i den nye AGF-podcast.