Nyt navn og ny, opgraderet aftale med AGF

Af: BJ - 16. oktober 2018, kl. 12:23

Horisont HOTEL & KONFERENCE, der tidligere hed Koldkærgård, løfter sit sponsorat i AGF og er nu sølvpartner.

Navneskiftet fra Koldkærgård til Horisont HOTEL & KONFERENCE blev foretaget tidligere på måneden, og rebrandingen har til formål at give hotel- og konferencecentret, som ligger i den smukke Egådal, en endnu skarpere profil.

- De seneste tre år har vi udviklet Koldkærgård for at blive endnu mere synlige i markedet som et attraktivt hotel- og konferencecenter i smukke naturomgivelser. Vi får positiv respons fra vores gæster, når de besøger os, men vi har også oplevet, at navnet Koldkærgård har givet nogle udfordringer. På de internationale digitale bookingplatforme, hvor vi henter stadig flere af vores internationale gæster fra, fungerer æ og å ikke optimalt, og så er der også mange, der har troet, at det var en landbrugsejendom, de kom ud til. Vi valgte derfor at skifte navn til Horisont HOTEL & KONFERENCE, og navneændringen er et bevis på den retning, vi har bevæget vores mødeoplevelse i. Vi er omgivet af smuk natur med lys og udsyn, og i logoet er der et bål, der er med til at understrege de naturlige omgivelser, fortæller hotelchef Mikkel Kroustrup.

Med navneændringen ligger der et arbejde i at slå det nye navn fast i aarhusianernes bevidsthed, og her ser Mikkel Kroustrup samarbejdet med AGF som en oplagt platform til det formål.

- Vi har været vældig tilfredse med vores sponsorat i AGF, som har givet os stor synergi og synlighed. Vi har haft et kampsponsorat, som gav meget fokus. Vi fik omtale hos et segment, som vi ikke rammer normalt, og vi kørte en konkurrence hos alle sponsorer, som gav ekstremt mange tilbagemeldinger. Vi kan se, at vores engagement i AGF gør en forskel, og derfor har det også været en nem beslutning at opgradere aftalen med de øgede muligheder for blandt andet synlighed, som følger med, siger Mikkel Kroustrup, der også flager for samarbejdet med AGF i lokalerne i konferencecentret.

- Vi har indrettet et mødelokale med et AGF-tema. Vi har mange gæster fra Aarhus, og vi vil gerne markere, at vi bakker op om Byens Hold, siger Mikkel Kroustrup.

Læs mere om Horisont - HOTEL & KONFERENCE på www.horisont-aarhus.dk

Horizonte _logo _r 2_arb _fil _OUTLINE_Horisont _logo _1_BYLINE_SYMBOL_RGB_100_sort

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet