Ny legendepodcast klar

31. oktober 2018, kl. 13:30

Fjerde afsnit i vores Legende-podcast udkommer i dag. Denne gang har vi mødt Martin Jørgensen.

Så er der ny lyd om AGF's historie og de mange spillere, der gennem tiden har optrædt i den hvide trøje. I fjerde afsnit af podcasten AGF Legenderne, der er ude nu, har vi mødt den nu 43-årige Martin Jørgensen, der spillede i AGF af to omgange. 

Martin Jørgensen spillede 221 kampe og scorede 28 mål i den hvide trøje og var en del af holdet, der hjemtog vores seneste pokaltitel i 1996.

Derudover fik han en flot udlandskarriere i italiensk fodbold hos Udinese og Fiorentina, og så deltog han i hele fem slutrunder med det danske landshold, hvor han opnåede 102 kampe. 

En stor AGF-stjerne, der sideløbende med fodboldkarrieren uddannede sig i familiens busselskab, som han efter karrieren nu har overtaget og videreudviklet som rejsebureau under navnet My Way Travel i Aarhus. Derudover fungerer Martin Jørgensen også som ekspert på tv. 

I podcasten fortæller Jørgensen blandt andet om succestiderne i begyndelsen af karrieren, om truende fans i Italien, men også om de mange gode år i Italien, samt om hjemkomsten til Aarhus i 2010 og de svære tider, der blandt andet resulterede i en nedrykning med AGF.

Martinjoergensen

Hvis du vil lytte til podcasten via din browser, kan du finde det her.

Ellers kan afsnittet downloades via Itunes, eller hvor du normalt finder dine podcasts.

Afsnittet er produceret og tilrettelagt af Jonas Roulund for AGF. 

De øvrige afsnit af AGF Legenderne kan findes her >>>

Rigtig god lytning.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet