Pakhusene er ny partner i AGF

Af: JR - 22. oktober 2018, kl. 12:21

By- og projektudviklerne, der står bag Pakhusene i Aarhus Ø, bliver fremover en del af AGF’s stærke sponsornetværk.

Med fælles fredagsbar, sauna, omklædning, mødelokaler og kantine er Pakhusene på Aarhus Ø et sted, hvor fællesskaber på tværs af virksomheder dyrkes i høj grad. Netop disse fællesskaber ønsker by- og projektudviklings-virksomheden, Kilden og Hindby nu at udvide gennem et nyt samarbejde med AGF, hvor Pakhusene kommer i fokus. 

- Vi er sat i spidsen for at udleje de nye kontorlokaler i Pakhusene, som vi bygger for PFA ejendomme. Vi bor selv i etape 1, der stod færdig i marts 2017. Fra april 2020 har vi de sidste to kontorbygninger færdige. Derfor vil vi gerne ud og møde de virksomheder, der kunne have en interesse i at blive en del af de nye flotte lokaler i Aarhus C. Og det kræver, at vi kommer ud og fortæller om projektet vidt og bredt, hvilket sponsoratet hos AGF er meget velegnet til. At vi så samtidig kan støtte op om klubben er jo win-win - vi sidder alligevel tit på tribunen, når de hviie spiller, fortæller Allan Jørgensen, der er erhvervschef i virksomheden.

Kilden & Hindby laver by- og projektudvikling særligt med fokus på Pakhusene. Der er 10 ansatte og virksomheden blev etableret i 2017. Det er altså et relativt nystartet foretagende og bronzepartnerskabet med AGF kan nu hjælpe til at øge kendskabet til Pakhusene: 

- Vi håber, at vi kan få vores netværk udvidet, således at Pakhusene kommer på folks radar, når snakken falder på moderne kontorfaciliteter i Aarhus. Samtidig er vi en relativt ny virksomhed, så vi vil gerne møde en masse skønne mennesker, der måske på sigt kan blive samarbejdspartnere eller bare en del af vores netværk, siger Allan Jørgensen. 

Læs mere om Pakhusene her

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet