Populær restaurant ny partner i AGF

Af: JR - 10. oktober 2018, kl. 10:10

Risskov-restauranten Fedet er ny bronzepartner i AGF.

Mange i Aarhus har besøgt Restaurant Fedet og flere har sikkert også bemærket den en sommeraften på Nordre Strandvej i Risskov, hvor der har været fyldt af glade restaurantgæster - både ude og inde. 

Nu træder Restaurant Fedet ind i AGF's sponsornetværk som ny bronzepartner i klubben. 

- Vi har valgt, at samarbejde med AGF, fordi vi har et godt netværk derude, som vi gerne vil dyrke endnu mere. Jeg kender mange af sponsorerne og håber at kunne udbrede kendskabet til restauranten blandt AGF's samarbejdspartnere og knytte nye bånd. Vi kommer selvfølgelig også til at gøre brug af mulighederne for at komme ud og se nogle flere kampe og få nogle gode oplevelser på Ceres Park. Så vi glæder os meget til at tage hul på det nye samarbejde, siger ejer af Fedet, Carsten Siebert.

Resturant Fedet er en restaurant, der bevæger sig i grænselandet mellem café, brasserie og gourmetrestaurant. Og den er siden sin åbning i 2013 blevet populær - både i lokalområdet og i Aarhus generelt. Således fik de også fine ord med på vejen, da Århus Stiftstidende kiggede forbi og anmeldte: "..restauranten får det bedste frem i klassiske franske brasserie- og bistroserveringer. Samtidig sørger personalet for at sætte stemningen til en uformel og afslappet aften", lød det i avisen, der gav Fedet fire stjerner. 

Fedet _reseveret

Restauranten er beliggende tæt ved vandet på Nordre Strandvej i Risskov og har 40 siddepladser. De slog dørene op for første gang den 10. oktober 2013, og har siden kreeret retter, der karakteriseres som dansk gourmet nede på jorden med inspiration fra det franske brasserie. Alle retter laves fra bunden af lokale råvarer.

Læs mere om restauranten på fedet.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet