Sådan får du fat i legende-trøjen

19. oktober 2018, kl. 12:18

Har du lyst til at blive den lykkelige ejer af den flotte nye legende-trøje, der hylder Aage Rou Jensen, så er det med at være vågen i weekenden, hvor den sættes til salg i AGF Fanshoppen.

Vi kunne forleden fortælle, at spillerne til søndagens kamp mod AaB vil være iført en legende-trøje fra hummel, der hylder den store Aage Rou Jensen. 

Trøjen er specialdesignet og vil kun blive brugt til denne ene kamp på søndag. Men den sættes også til salg, så man kan få et flot minde om Legendernes Dag og Aage Rou Jensen. Og i modsætning til spillerne på søndag, så vil Rou's navn og nummer være på ryggen af trøjen. 

AGF_SL_1080x 1080_Detalje _10 (1)

Trøjen sælges fra AGF Fanshoppen ved Ceres Arena fra i morgen - lørdag den 20.10 kl. 10. Her åbner shoppen og altså også muligheden for at købe trøjen, der koster 600 kr. og fåes i alle almindelige voksen-størrelser. 

Samtidig sættes trøjen til salg online på shop.agf.dk, hos hummel.dk, samt i Sport24 i Bruuns Galleri i Aarhus og på sport24.dk

Bemærk, at trøjen sælges i et begrænset antal og efter 'først til mølle' princippet. 

AGF_SL_1080x 1080_Detalje _1 (1)

Husk, at hvis du er (betalt) sæsonkortholder i AGF, så kan du få et flot legende-halstørklæde helt gratis. Dette gælder også fra i morgen kl. 10. 

Ønsker du et helt unikt minde fra Legendernes Dag og kampen, så bemærk, at spillernes kamp-bårne trøjer sættes til salg på en auktion på AGF.dk efter kampen. Her går indtægterne til det frivillige arbejde hos AGF's fans. 

AGF_SL_1080x 1080_Detalje _13

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet