Sådan hylder vi Aage Rou

Af: SHC / Foto: AGF Arkiv - 18. oktober 2018, kl. 9:55

Søndag hylder vi en af de helt store i AGF-historien, når holdet spiller den jyske klassiker i en særlig Aage Rou-trøje. Men også i dagene op til kampen husker vi tilbage på den store AGF-legende.

Tidligere i dag kunne vi fortælle, at holdet på søndag - når vi fejrer Legendernes Dag - spiller i en særlig legende-trøje, der vil hylde og minde den store Aage Rou Jensen. 

Trøjen, der er blevet til i samarbejde med hummel, kan købes i AGF Fanshoppen fra på lørdag, hvor den udbydes i et begrænset oplag. 

Men i dagene op til kampen mod AaB vil vi også mindes Aage Rou på mange andre måder. Allerede i dag kan man glæde sig til en særlig udgave af AGF's Legende Podcast, der handler om Aage Rou Jensen. Her kan man blandt andet møde Poul Fabricius, der var assistenttræner i de gode mesterskabs-tider i 1950'erne under Géza Toldi med Aage Rou Jensen som stjernespilleren på førsteholdet.

1 (3)

AGF TV barsler også med en mini-dokumentar om Aage Rou Jensen. Den har premiere i morgen og her kan man blandt andet glæde sig til at se nogen helt unikke og sjældne tv-optagelser med Aage Rou Jensen - både på og uden for banen. 

Og her på AGF.dk varmer vi også op til kampen med mindeartikler frem mod kampen, hvor vi skal huske tilbage på Aage Rou Jensen. 

AGF's sæsonkortholdere vil også få mulighed for at få et specialdesignet Aage Rou Jensens halstørklæde helt gratis. Holde øje med AGF.dk for mere information om det.

Højdepunktet bliver så på søndag, hvor holdet løber på banen i en særlig minde-trøje, der hylder Aage Rou Jensen. 

AGF_SL_1080x 1080_AR_3

Den jyske klassiker mod AaB finder sted søndag kl. 18.
Find din billet til kampen her, hvis du skal med til Legendernes Dag.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet