Søndag kalder Ceres Park igen

1. november 2018, kl. 9:42

I weekenden skal vi rejse os oven på onsdagens pokalskuffelse. Randers FC kommer på Ceres Park til årets sidste eftermiddagskamp, hvor vi udvider AL Bank Fanzonen og sætter alle sejl til at på skabe en stor fodboldsøndag i skoven.

Søndag gælder det en af efterårets helt store kampe i Ceres Park, når lokalrivalerne fra Randers FC kommer forbi. 

Efter to nederlag den seneste uge skal holdet tilbage på kursen og fortsætte den gode stime hjemme i Aarhus, hvor vi er ubesejret siden april.

Det er blandt andet takket være den store opbakning spillerne har haft i Ceres Park, hvor tilskuergennemsnittet i denne sæson næsten er på 11.000.

Så vi håber også, at se mange på søndag, hvor DMI varsler sol fra en blå himmel og fint efterårsvejr - en perfekt fodboldeftermiddag i skoven for enden af Stadion Allé. 

Skærmbillede 2018-11-01 Kl . 09.36.35

Sidste eftermiddagskamp
Det er efterårets sidste eftermiddagskamp, så vi har sat alle sejl ind på at lave en god opvarmning for små som for store, så man trygt kan tage hele familien af sted og få en god oplevelse før og under kampen. 

Således åbner AL Bank Fanzonen allerede kl. 15 med ekstra mange aktiviteter for børnene. Vi har udvidet til området foran Ceres Arena, hvor der vil være en sjov aktivitetsbane som børnene skal igennem. Her er der præcisionsmål, fodbolddart, sparkebane og andre fodboldaktiviteter man kan konkurrere i. Og vi sætter fede præmier på høj kant. 

Derudover er AL Bank Fanzonen som man kender den med boder, musik og hyggelig opvarmning til kampen, der starter kl. 16.30.

Skærmbillede 2018-11-01 Kl . 09.30.59

Husk at børn under 15 kommer gratis til fodbold i Ceres Park på det nye børnesæsonkort, der kan erhverves gratis her.

Vi glæder os til at se jer i Ceres Park på søndag til lokalopgør mod Randers FC. Billetter til kampen købes her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet