Legendepodcasten mindes Aage Rou Jensen

Af: JR/SHC - 18. oktober 2018, kl. 14:50

Kampen mod AaB på søndag står i legendernes tegn. I år hylder vi Aage Rou Jensen. I den anledning udkommer i dag et særligt afsnit af podcasten; AGF legenderne - dedikeret til den legendariske klubmand.

410 divisionskampe. 30 A-landskampe. Et hav af pokalkampe. Og ikke mindst fire danske mesterskaber og tre pokaltitler. Aage Rou Jensen er måske den største spiller, der nogensinde har båret den hvide trøje.

På søndag hylder vi Aage Rou Jensen - blandt andet med en minde-trøje fra hummel som holdet vil være iført i kampen mod AaB.

Derfor er denne uges podcast om AGF Legenderne naturligvis dedikeret til Aage Rou Jensen. Podcasten er ude nu.

AGF_SL_1080x 1080_AR_2

Aage Rou spillede hele sin karriere i AGF og fik debut som 17-årig i 1942. Han blev en stor personlighed i Aarhus og arbejdede som direktionssekretær ved Ceres Bryggerierne sideløbende med fodboldkarrieren.

Han var både anfører for AGF og for landsholdet og afviste i løbet af karrieren flere udenlandske klubber, der ellers lokkede med kontraktfodbold. Men Aage Rou vægtede fællesskabet og klubfølelsen højere end de fleste, og det siges, at han aldrig fik så meget som en henstilling på banen. En fair spiller og en sand gentleman, der opvoksede i inspektørboligen på Fredensvang, da hans far var bestyrer i klubben. Rou døde i en alder af 84 år i 2009.

Aage _Rou _pokal _3

På søndag hyldes han på Ceres Park i forbindelse med Superligakampen mod AaB. Og allerede lørdag kan den særlige legende-trøje, der hylder Aage Rou købes i AGF Fanshoppen.

Podcasten om legenden kan hentes, der hvor du normalt finder dine podcasts såsom Itunes, Soundcloud, Stitcher etc.

Hvis du vil høre afsnittet via din browser, kan du finde det her >>>

De øvrige to afsnit af AGF Legenderne med henholdsvis Troels Rasmussen og Tom Bonde kan findes her >>>

God lytning!

Aage _Rou _pokal _4