Spelmann ser frem til OB-gensyn

Af: JR / Foto: Ole Nielsen - 4. oktober 2018, kl. 14:50

På lørdag venter OB på Nature Energy Park i Odense. Dermed bliver det endnu en gang til et gensyn med Fyn for Martin Spelmann, der optrådte i OB i årene 2013-2015.

AGF's midtbanekriger Martin Spelmann glæder sig til lørdag, når turen går til Odense. Her bliver det nemlig til endnu et gensyn med den klub, hvor han spillede i et par sæsoner inden han for nogle år siden drog videre til Tyrkiet for senere at blive hentet til AGF.

Men mest af alt glæder Spelmann sig nu bare til kampdagen og til et stadion, hvor vi i foråret skabte gode resultater. De seneste to gange vi har besøgt Odense, er vi som bekedt rejst derfra med sejre på henholdsvis 1-0 og 3-2. Så det er med gode minder, vi går ind til det kommende superligaopgør.

- Det er altid en smule specielt at komme tilbage til en klub man har optrådt for, fordi jeg har haft nogle rigtig gode oplevelser, de forskellige steder jeg har spillet. Det vækker nogle positive minder, men nu glæder jeg mig egentlig bare til endnu en kampdag, siger Martin Spelmann, der advarer mod at tænke for meget tilbage på forårets succes på Fyn. Ifølge Spelmann er det nu først og fremmest vigtigt at se på holdenes nuværende situation fremfor at fokusere for meget på fortidens resultater. 

- Vi har eksekveret det, der har været gameplanen på dagen, når vi har mødt dem tidligere - kæmpet som et hold og lukket ned for de kreative spillere, der er i OB. Men det er fortid nu. Der venter en ny kamp og begge hold er et nyt sted i deres liv og i ligaen. På lørdag kan blive en helt anden udfordring, og OB kommer garanteret med en masse vilje og gåpåmod for at få revanche for de seneste indbyrdes opgør, tilføjer Martin Spelmann. 

Håber på mange århusianere på Fyn 
OB har med sidste uges sejr over AaB sneget sig op på en 10. plads - fire point efter os. I sidste weekend spillede vi 0-0 mod Esbjerg, og vores 10'er forklarer, at der er fuld fokus på at forbedre detaljerne i vores eget spil frem mod endnu en udekamp for holdet. 

- Vi kommer ud til kampen med fokus på os selv, og på at forbedre de ting der måske ikke lykkedes så godt mod Esbjerg, og så må vi se, om vi kan føje endnu en sejr over OB til samlingen på lørdag. Og så håber vi selvfølgelig, at der kommer en masse aarhusianere på lægterne, så vi får sat de helt rigtige rammer på deres stadion som vi har gjort tidligere, lyder opfordringen fra Martin Spelmann. 

Kampen mellem OB og AGF spilles på lørdag kl. 16 i Odense.
Find din billet her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet