Stort bilhus i Risskov opgraderer sponsorat

Af: BJ - 4. oktober 2018, kl. 12:01

Volkswagen Risskov, Audi Aarhus og Skoda Risskov, der alle er en del af Semler Retail, rykker op som sølvpartner i AGF.

Volkswagen Risskov, Audi Aarhus og Skoda Risskov, der holder til på Grenåvej, har det seneste år være bronzepartner i Superliga-klubben, men rykker nu et trin op på sponsorstigen.

- Vi har stor gavn af at være en del af AGF's sponsornetværk. I netværket har vi mulighed for at tilbyde et bredt spektrum af de nyeste og mest populære bilmodeller i alle klasser og prisniveauer, og de fordele, som sponsoratet giver os den modsatte vej i forhold til kunde- og medarbejderpleje gør vi i stor stil brug af. Det er også baggrunden for, at vi har valgt at opgradere vores aftale, siger Lars Malling Hansen, der er filialchef i Semler Retail.

Som en del af sponsoratet er Volkswagen Risskov, Audi Aarhus og Skoda Risskov repræsenteret i AGF Aarhus Netværk - de formaliserede netværksgrupper med over 200 virksomheder.

- Vi har gode erfaringer med at være en del af AGF Aarhus Netværk, der er en god indgang til at skabe nye forretningsmuligheder og nye relationer. Det vil vi gerne dyrke i endnu større grad, og med de forskellige bilmærker, vi forhandler, kan vi ramme alle de behov og ønsker, der er i netværket for en ny bil - hvad enten det er i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng, siger Lars Malling Hansen.

Besøg bilhuset i Risskov - og gør dit næste bilkøb - her:

Volkswagen Risskov: www.vw-risskov.dk

Audi Aarhus: www.aarhus.audi.dk

Skoda Aarhus: www.skoda-risskov.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet