AGF i målrig testkamp mod HSV

Af: THC / Foto: FS - 11. oktober 2018, kl. 17:22

AGF var i dag i Hamborg for at spille testkamp mod Hamburger SV. Kampen blev en målrig en af slagsen og endte 3-2 til tyskerne. AGF’s mål blev scoret af Ryan Mmaee og Casper Højer.

AGF og HSV udnyttede i dag landsholdspausen til at teste formen af i en testkamp, ligesom de også gjorde det op til sæsonstarten, hvor AGF vandt med 5-1. Kampen blev afviklet bag lukkede døre på HSV's træningsanlæg.

AGF måtte se bort fra Jens Stage, Mustafa Amini, Sebastian Hausner, Benjamin Hvidt og Magnus Kaastrup, der alle fem er på landsholdstjeneste. Samtidig havde en håndfuld spillere, fået lov til at blive hjemme for at passe diverse småskavanker. Det betød at Kasper Lunding, Søren Bugge og Kasper Kristensen fik chancen fra start.  

 P1010019

1. halvleg

Kampen fik en tempofyldt start med masser af dueller. HSV satte sig med det samme på spillet, men tyskerne havde svært ved, at bryde igennem AGF's velorganiserede defensiv. Det betød derimod, at AGF fik flere gode chancer på hurtige omstillinger, i løbet af første halvleg - og efter godt en halv time gav det udbytte. Tobias Sana blev sendt i dybden og fandt flot Ryan Mmaee inde foran mål, der sikkert kunne bringe AGF på 1-0.

1-0 blev også pausestillingen, efter en første halvleg med flere gode chancer til AGF.

P1290688 (1)

2. halvleg

Anden halvleg var ikke mere end få minutter gammel, da AGF udbyggede føringen. Denne gang var det Casper Højer, der havde sidste fod på bolden, efter godt sammenspil af Sana, Mmaee og Bundu. HSV fik efter 2-0-målet, sat AGF under hårdt pres. Efter godt 55' minutter fik HSV så hul på bylden, og fik sendt læderet ind bag unge Kasper Kristensen. 2-1.

HSV forsatte deres dominans og skulle desværre ikke bruge mange minutter, før bolden igen var i AGF-målet. Et straffespark til HSV blev sikkert eksekveret, og dermed havde HSV, i løbet af små ti minutter, udlignet.

Med godt 25 minutter igen, fik AGF givet spilletid til de mange unge spillere der var med på bænken. De unge reserver kom med god energi og havde et par enkelte muligheder. Selvom de unge bed godt fra sig, fik HSV desværre alligevel scoret kort før slutfløjt. Dermed endte en målrig testkamp med et 2-3 nederlag.

Kampfakta:

HSV - AGF 3-2

Ryan Mmaee 27'
Casper Højer 47'
Bakery Jatta 55', 62'
Khaled Narey 90'

AGF-truppen:

31 Kasper TK
2. Dino Mikanovic
23. Pierre Kanstrup
18. Jesper Juelsgård
16. Casper Højer
35. Kasper Lunding
6. Bjørn Daniel Sverrisson
11. Tobias Sana
28. Søren Bugge
19. Mustapha Bundu
9. Ryan Mmaee

Udskiftere:
56. Daniel Gadegaard
33. Daniel Thøgersen
30. Martinus Mandal
38. Alexander Ammitzbøll
27. Gustav Mogensen
25. Albert Erlykke

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet