Truppen klar til pokalslag mod Næstved

Af: SHC / Foto: Allan Høgholm - 30. oktober 2018, kl. 19:08

I morgen gælder det 1/8 finalen i Sydbank Pokalen mod Næstved. Efter dagens træning har cheftræner David Nielsen udtaget truppen, der i dag drog mod Sjælland for at forberede sig på kampen i morgen.

Efter dagens træning på Fredensvang er truppen til onsdagens pokalkamp nu klar. Og de 18, der i dag rejste mod Sjælland for at forberede sig på 1/8 finalen mod Næstved BK, er som følger: 

1. Oscar Whalley /6. Björn Daniel Sverrisson / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 9. Ryan Mmaee / 10. Martin Spelmann / 11. Tobias Sana / 14. Jens Stage / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Adama Guira / 18. Jesper Juelsgaard 23. Pierre Kanstrup / 24. Youssef Toutouh / 27. Magnus Anbo / 29. Bror Blume / 31. Kasper T. Kristensen / 33. Daniel Thøgersen / 44. Magnus Kaastrup
 
Dermed får Mustapha Bundu og Dino Mikanović en skånepause i morgen, mens Niklas Backman, André Riel og Roman Mysak fortsat ikke aktuelle til kamp. 

#NBKAGF

Sydbank Pokalen 
Kickoff - onsdag 31.10 kl. 18.15 - køb billet her >>>>

Næstved har tur i den øjeblikket og ligger nummer tre i NordicBet Ligaen. Som os har de heller ikke tabt på hjemmebane i denne sæson og kun lukket seks mål ind hjemme i Næstved. 

Næstveds seneste kampe: Nykøbing FC: 2-4 / FC Roskilde: 1-1 / Lyngby BK: 1-0 / HB Køge: 1-0. 

Hverken Næstved eller AGF kommer ind til kampen med karantæner. 

Af profiler hos Næstved bør nævnes Finnur Justinussen, der er brandvarm og har scoret 11 mål i 15 kampe, mens Daniel Norouzi har en fortid hos Vejle BK og Brøndby IF og Nikolaj Steen Hansen har to kampe for FC København på CV'et. 

Bliv klogere på morgendagens modstander her. 

Kampen spilles på Næstveds hjemmebane; ProfaGroupPark, Rolighedsvej i Næstved og billetter købes her >>>

Har du ikke mulighed for at være med på lægterne i Næstved, så sendes kampen med optakt fra kl. 18.00 på TV3Sport og Viaplay, og som sædvanlig kan den også følge på AGF's Twitter.

Anfører Pierre Kanstrup og cheftræner David Nielsen ser herunder frem mod kampen. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet