Turen går til Odense

Af: THC / Foto: Ole Nielsen - 2. oktober 2018, kl. 15:01

Efter søndagens tur til Esbjerg skal vi nu til Odense på lørdag. Her har vi haft nogen fine kampe på det seneste med stor opbakning fra lægterne.

Vi er i en periode med to udekampe i streg. I Esbjerg i søndags og nu på lørdag går turen til Odense og Nature Energy Park til et opgør, hvor fynboerne har revance til gode efter vi har vundet de to seneste kampe i Odense. 

Og det er et OB mandskab med selvtilliden i orden efter de tilsyneladende har fået vendt en svær start til to sejre i træk. Seneste i søndags, da de slog AaB i Aalborg med 1-0.

Så der venter gutterne en svær kamp og de får brug for alt den støtte de kan få fra lægterne - ligesom senest, vi var i Odense i den anden af to kampe i Europa-playoff i foråret, hvor vi vandt 3-2. 

På lørdag gør vi så Fyn fin igen. Kampen fløjtes i gang kl. 16 og billetter kan købes her >>>

Udebaneafsnittet finder du på afsnit D1. En billet her til koster 80 kr. i forsalg. 

Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus arrangerer begge ture til Odense på lørdag. 

Tager du selv turen til Odense, så er det bare afsted på E45 og E20. Husk at holde til venstre på motorvejen mod Odense. Drej fra ved frakørsel 53 og kør af Middelfartsvej ind mod Odense. Stadion kommer på din venstre hånd. 

Tager du toget til Odense, kan du på godt og vel to timer stå på Nature Energy Park. Tag bus nr. 41, fra Odense Station mod Bolbro. Stå af på Christmas Møllers vej. Herfra er der ca. 500 meter til stadion.

Kampen starter lørdag den 6. oktober kl. 16. Billetter købes her >>>

Fanklub 130518-01

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet