U17-sejr i målfest mod FCK

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 7. oktober 2018, kl. 21:31

AGF's leverede lørdag en flot holdpræstation, som blev belønnet med en 4-3-sejr over FC København.

På Fredensvangs bane 1 lagde et godt indstillet AGF-mandskab ud med brask og bram, og efter 23 minutter viste måltavlen 3-0. Anfører Jacob Reus (billedet) viste vejen allerede i det 3. minut, da han fra kanten af feltet udplacerede gæsternes keeper.

Små tyve minutter senere faldt to næsten identiske scoringer indenfor et minut. Først tilkæmpede en energisk Frederik Ihler sig bolden fra FCK's ene stopper og sendte med et køligt lob bolden over FCK's keeper og i mål. Og minuttet efter gentog Alexander Laursen kunststykket. Han fik bolden i dybden og udnyttede, at FCK's keeper var kommet på mellemhånd ved at sende bolden i en bue over ham og i mål.

Selvom FCK var nede med tre mål, smed de unge løver ikke håndklædet i ringen. Tværtimod pressede de på, men i de fleste situationer fik AGF-defensiven og den debuterende keeper Adi Saric afværget. Dog ikke kort før pausen, hvor det lykkedes gæsterne at reducere.

Anden halvvleg var ikke mange minutter gammel, da FCK kom endnu tættere på med endnu en reducering, men heldigvis lykkedes det Jonas Yderholm hurtigt at svare igen med et fremragende chip til 4-2.

Resten af halvlegen forsvarede AGF-spillerne sig bravt og havde for det meste kontrol over kampen. I de døende minutter kom der dog atter spænding om resultatet, da FCK endnu engang reducerede, men U17 stod distancen og kunne trække sig fra banen med tre velfortjente point.

- Det var en dejlig sejr. Vi kom ud med lige præcis det udtryk, jeg gerne ville have. Det var ganske enkelt en fornøjelse, og det udmøntede sig i, at vi førte 3-0 efter 23 minutter. Efter en halv time måtte vi skifte Jacob Reus ud, og det kunne man mærke på vores boldomgang. Det blev lidt hektisk, men det vigtigste var, at vores udtryk var, som det skulle være. Det var jeg meget tilfreds med, lød det efter kampen fra U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen.

U17 har nu næsten en måneds turneringspause, inden FC Nordsjælland venter på hjemmebane 3. november.

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF - FC København 4-3 (3-1)
1-0: Jacob Reus (3')
2-0: Frederik Ihler (22')
3-0: Alexander Laursen (23')
3-1: Marcus Stoltenberg (35')
3-2: Lucas Ørneborg (52')
4-2: Jonas Yderholm (54')
4-3: Trygve Solberg Aarsted (89')
AGF:
Adi Saric - Thomas Kristensen, Daniel Jakobsen, Emil Agerbæk - Oliver Lund, Jacob Reus (32: Peter Rogers), Faysal Halimi, Victor Storgaard - Alexander Laursen (73: Marius Hausted), Frederik Ihler (63: Oscar Artero), Jonas Yderholm

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet