Vind landskampsbilletter på søndag

1. november 2018, kl. 20:06

Kom til fodbold på søndag og få chancen for at vinde billetter til den næste landskamp i Ceres Park.

Den 19. november kommer det danske herrefodboldlandshold igen forbi Ceres Park til endnu en spændende kamp i Nations League. Den her gang er det Irland som de danske drenge skal forbi i jagten på EM-billetter. 

Senest landsholdet var i Aarhus var tilbage i september, hvor det blev til en 2-0 sejr over Wales foran et udsolgt og stemningsfyldt Ceres Park. 

Vil du også opleve landsholdet på AGF's normale hjemmebane, så har du nu muligheden for at vinde billetter til landskampen mandag den 19. november kl. 20.45, hvor Danmark og Irland tørner sammen i Ceres Park. 

I forbindelse med AGF's kamp mod Randers på søndag kl. 16.30 udlodder vi en lille håndfuld billetter blandt alle, der kommer til kampen. 

Vi sætter nemlig 2 x 2 billetter på højkant blandt alle billetter. Og efter kampen trækker vi lod blandt alle billetter, der har været i brug til kampen mod Randers søndag. 

AGF's sæsonkortholdere har også mulighed for at være med, da vi også trækker lod om 2 x 2 billetter til landskampen blandt alle sæsonkortholder, der kommer til kampen på søndag. 

Vi giver vinderne direkte besked i næste uge. Held og lykke. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet