Markholt Group er ny bronzepartner

Af: BJ - 18. september 2018, kl. 11:35

Investeringsselskabet Markholt Group rykker inden længe til Aarhus og bliver samtidig en del af AGF’s sponsornetværk.

Om baggrunden for sponsoratet siger direktør Rasmus Markholt.

- Vi investerer i forskellige selskaber, der blandt andet omfatter udlejningsejendomme, fintech, designbelysning og golfudstyr. Vi har de seneste år haft base i Kolding, men nu flytter vi til Aarhus, og her ser vi AGF's sponsornetværk som en god indgang til at skabe nye kontakter og forretningsmuligheder.

Udover de forretningsmæssige perspektiver lægger der også en stor passion for AGF til grund for sponsoratet.

- Vi vil bruge sponsoratet i erhvervsmæssigt øjemed til at invitere kunder og medarbejdere til fodbold, men det spiller helt klart også ind, at AGF er min hjerteklub. Jeg er vokset op i Aarhus og har selv spillet ungdomsfodbold i AGF. Jeg har altid fulgt klubben tæt, og nu hvor jeg flytter tilbage til byen, synes jeg, at det var en passende anledning til at blive sponsor i klubben og udnytte de muligheder, der følger med, men samtidig også at kunne tage mine sønner med til fodbold, fortæller Rasmus Markholt.