Nye mål på Ceres Park

Af: SHC - 6. september 2018, kl. 9:39

Målene på Ceres Park er blevet lidt anderledes.

Den mest væsentlige ingrediens i en fodboldkamp er naturligvis bolden. Men skal spillet fungere optimalt, så er et fodboldmål også ret vigtigt. Og et fodboldmål er ikke bare to stolper og et net. I professionel fodbold skal et mål overholde en hel masse regler og forskrifter for størrelse, materiale, udformning, og det er ofte til debat blandt fodboldfeinschmeckere, der diskuterer målets udseende, farver og stil.

Ved søndagens kamp mod Vendyssel FF kunne AGF præsentere nye mål på Ceres Park, der er leveret af udstyrsproducenten Tress.

Den helt store nyhed med de nye mål er, at de er uden bagstivere - altså, at nettet er hængt op på to stolper bag målet, som man kender det fra mange store stadions rundt om i verden. Dermed er der ikke længere nogen risiko for, at bolden går i spil igen - selv om den har været i nettet. Som for eksempel da Morten 'Duncan' Rasmussen en gang scorede på et straffespark og bolden røg ud igen akkompagneret af et højlydt klank! WEBP1010001

- De nye mål på Ceres Park er specielt fremstillet til netop jeres stadion. Modellen kender mange måske fra La Liga eller andre steder, hvor man traditionelt ikke spiller med bagstivere i målene, og mange mener, at det er sådan et fodboldmål skal være. Det har vi nu ingen mening om, men vi er rigtig glade for, at kunne levere de nye mål til Ceres Park, siger produktansvarlig i Tress, Casper Aaby Sanderhoff. Udover, at bagstiverne nu er væk, så er der en anden ny detalje på de nye mål. For at optimere udsynet for både publikum på stadion og bag tv-skærmene, så er selve nettet sort på ydersiden og hvidt indvendigt. Det skaber en "usynlig" fornemmelse for publikum, så synet af målfeltet og kampen bliver forstyrret mindst muligt for eksempelvis dem, der sidder bag målet på Ceres Park. De skulle simpelthen kunne se bedre, fortæller Casper Aaby Sanderhoff fra Tress, der også har leveret målene på Fredensvang.- Men det er mere klassiske mål med bagstivere, da mål på en træningsbane skal kunne flyttes rundt. Men de er altså nu væk i de nye "kamp-mål", tilføjer Casper Aaby Sanderhoff fra Tress. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet