I morgen tager vi hul på pokalturneringen

Af: THC / Foto: Ole Nielsen - 4. september 2018, kl. 12:44

På onsdag venter FC Sydvest i Sydbank Pokalen. En kamp som Jesper Juelsgård glæder sig til.

Onsdag tager vi hul på dette års pokalturnering - Sydbank Pokalen. Her venter 2. divisionsholdet FC Sydvest på deres bane i Tønder. 

Efter weekendens kamp mod Vendsyssel hjemme i Ceres Park ser forsvarsspiller Jesper Juelsgård nu frem til at få startet på pokalturneringen. 

- Vi skal gå ind til kampen som vi altid gør. Vi skal forberede os godt og selvfølgelig skal vi derned og vinde, så vi kan komme videre i pokalturneringen, men det kræver hårdt arbejde - det må der ikke være tvivl om, siger Jesper Juelsgård. 

Efter 1-1 mod Vendsyssel FF i weekenden, så håber Juelsgård på mere kynisme i begge felter, men fremhæver samtidig, at tingene går i den rigtige retning for holdet. 

- Vi skal være mere kyniske i begge felter. Vi har en god base, så vi skal bare videreudvikle os. Vi skal fortsætte med det vi gør, for vi kommer frem til chancerne og når vi først får scoret på dem, så bliver det rigtig godt, siger Jesper Juelsgård.

FC Sydvest spillede i weekenden 1-1 mod Odder, og ligger efter seks spillerunder nr. 9 i 2. divisions pulje 1. Kampen mellem FC Sydvest og AGF spilles i morgen - onsdag den 5. september kl. 17:30 på BankParken i Tønder. Billetsalg i døren. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet