På arbejde i landsholdspausen

Af: THC - 6. september 2018, kl. 17:23

Efter onsdagens pokalsejr har truppen nu et par fridage inden fokus rettes mod den næste superligakamp den 16. september. Men ikke alle spillere kan holde fri fra fodbolden - således har AGF en god håndfuld spillere på landsholdsopgaver i de kommende dage.

AGF har i denne uge sendt flere spillere afsted på landsholdstjeneste. Cheftræner David Nielsen måtte derfor undvære en lille håndfuld spillere ved onsdagens kamp mod FC Sydvest i Sydbank Pokalen - spillere, der heller ikke i de kommende dage er på Fredenvang. 

Det drejer sig om Mustafa Amini, der igen er udtaget til det australske landshold, som i denne uge er på træningslejr i Tyrkiet. Og Jens Stage er første gang udtaget det danske U21-landshold, der spiller EM-kvalifikation mod Finland og Litauen i denne tid. 

Også Mustapha Bundu og Adama Guira var i øvrigt oprindeligt udtaget til deres respektive landshold, men blev begge siet fra til de endelige trupper. 

Benjamin Hvidt og Sebastian Hausner var heller ikke til rådighed i går for AGF i pokalkampen i Tønder, da begge er udtaget til U19-landsholdet, som skal spille en mini-turnering i Sverige.

Ungdomsspillerne Daniel Gadegaard, Mikkel Møller Lassen og Gustav Mogensen er også udtaget til U18-landsholdet, og sender dermed det samlede antal AGF'ere på landsholdsopgaver op på syv. 

AGF ønsker alle vores landsholdsspillere held og lykke i de kommende dage. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet