Reserverne udbyggede sejrsstimen

Af: THC - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 17. september 2018, kl. 19:24

I dag var der kamp på Fredensvang i Reserveligaen, da Silkeborg IF kiggede forbi. Og med scoringer fra Bjørn Daniel Sverrisson og Alexander Ammitsbøl kunne vi tage den fjerde sejr på stribe.

Mandag var der kamp i Reserveligaen, hvor Reserveholdet hjemme på Fredensvang tog i mod Silkeborg IF's reservehold. Og det var to hold, der ville ud og spille fodbold på bane 1. 

Kampen startede således i et højt tempo, hvor begge hold forsøgte at sætte sig på kampen fra start.

AGF skulle dog ikke bruge lang tid på at bringe sig i front, da Bjørn Daniel Sverrisson erobrede bolden efter en fejl af Silkeborg. Midtbanemanden holdt højt tempo ned mod Silkeborgs mål og kunne efter et par step-over finter flot bringe AGF på 1-0.

Efterfølgende satte Silkeborg IF sig mere på kampen og havde flere store muligheder, hvor Roman Mysak i AGF-målet flere gange måtte agere redningsmand for sine holdkammerater. Men takket være Mysak kunne AGF gå til pausen med en 1-0 føring.

2. halvleg
Anden halvleg var blot få minutter gammel, da det var Silkeborg IF's tur til at score. Magnus Mattson opsnappede en høj bold i AGF's felt og kunne efter en god førsteberøring flot sparke bolden op i krydset.

Efter Silkeborgs udligning kom AGF igen bedre med i kampen og vi burde have bragt os foran efter flere gode forsøg. Målet udeblev dog og kampen gik lidt i stå.

I det 82' minut fandt vi dog vej gennem Silkeborgs højre side. Det var indskiftede Alexander Ammitzbøl, som løb dybt og pludselig befandt sig alene med Silkeborgs målmand og kunne score sikkert til 2-1, der også blev slutresultatet. Dermed kunne vi tage tage den fjerde sejr på stribe i reserveholdsligaen. 

En blandet præstation
Assistentræner Ruben Sellés, der står i spidsen for reserveholdet var - trods sejren - dog ikke helt tilfreds med AGF's præstation efter kampen. 

- Vi havde mange problemer i første halvleg og vi spiller generelt set ikke særlig godt. Vi havde problemer med at holde på bolden og vores defensiv var ikke god. Vi lykkedes en enkelt gang med vores pres tidligt i kampen, hvor Björn erobrer bolden og scorer, men Silkeborg spille en bedre halvleg og gav os problemer. 

I anden halvleg laver vi nogle ændringer, for at komme bedre med. Desværre scorer Silkeborg tidligt efter at vi ellers starter godt. Men vi får alligevel sat os på kampen og kontrollerer den bedre, lød det fra Ruben Sellés efter kampen. 

AGF-reserverne spiller igen mandag den 22. september, hvor vi skal en tur til Viborg. 

Kampfakta
Reserveligakamp - Fredensvang

AGF - Silkeborg IF (1-0) 2-1
1-0: Björn Daniel Sverrisson

1-1: Magnus Mattsson

2-1: Alexander Ammitzbøll

Advarsler: Søren Bugge, Magnus Anbo

Holdet:
Roman Mysak / Jakob Kiilerich / Sebastian Hausner / Magnus Anbo / Daniel Thøgersen / Bjørn Daniel Sverrison / Martrin Spelmann / Benjamin Hvidt / Nimo Gribenco / Magnus Kaastrup / André Riel

Udsk:
-> Nimo Gribenco - Søren Bugge <-
-> André Riel - Alexander Ammitzbøl <-
-> Martin Spelmann - Kasper Lunding <-
-> Jakob Kiilerich - Jens Knudsen <-

Alexander Ammitzbøll 281117-04

(Alexander Ammitzbøll kom også på tavlen i dagens reservedyst mod SIF - Foto:Ole Nielsen)

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet