Sikker sejr til U17 over SønderjyskE

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 1. september 2018, kl. 22:50

U17 hentede lørdag en klar 4-1-sejr over SønderjyskE på hjemmebane. Frederik Ihler blev for anden weekend i træk dobbelt målscorer.

For en uge siden blev Esbjerg besejret 5-2, og lørdag gik det ud over SønderjyskE. AGF-drengene satte sig på kampen fra første dommerfløjt og viste fine, offensive takter. Allerede efter fem minutter blev det belønnet. Daniel Jakobsen sendte en glimrende hjørnesparksbold ind i feltet, og her dukkede Viktor Storgaard op og åbnede scoringen.

Blot ti minutter senere var Frederik Ihler på pletten og udbyggede føringen. Efter godt opspil i højre side blev bolden sendt ind i feltet, og efter et par riposter kunne en energisk Ihler prikke bolden over stregen.

2-0 - og der var tale om et markant spilovertag til AGF-drengene. Mod halvlegens slutning kom sønderjyderne dog lidt bedre med, og i det 35. minut lykkedes det gæsterne at reducere på en fin afslutning på en returbold. Det gav dem kortvarigt lidt momentum, men 2-1 holdt halvlegen ud.

Efter pausen var AGF-mandskabet atter i kontrol, og de jagtede flere scoringer. Med tyve minutter igen gav det bonus, da Frederik Ihler udnyttede en sønderjysk forsvarsfejl og sikkert udplacerede gæsternes keeper. Kort efter var Ihler atter i centrum, da han tilkæmpede sig et straffespark, og det udnyttede Jacob Reus sikkert til slutresultatet 4-1.

- Over 90 minutter er vi dominerende på det, vi vil gerne vil. Det er vi på bolden, i vores udtryk, vores bevægelser, vores hårde arbejde. De har en periode på 10 minutter, hvor de er med i første halvleg og har et skud indenfor målrammen, som går ind. I pausen snakker vi om, at hvis SønderjyskE går op og presser hårdt, så justerer vi lidt, men jeg synes, de kommer ud til anden halvleg forholdsvist passive, og som jeg også sagde til drengene i pausen, så jagter vi den tredje og den fjerde scoring. Vi stiller os ikke tilfredse. Vi kan se, at drengene vil det her. Vi har arbejdet meget med, at vi skal gøre os umage, og jeg er sindssygt stolt over, at det kan jeg se, at de gør i alt, hvad de foretager sig. Det skal de have ros for, siger U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen.

U17 skal næste lørdag en tur til Aalborg, hvor AaB venter.

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF - SønderjyskE 4-1 (2-1)
1-0: Viktor Storgaard (5')
2-0: Frederik Ihler (13')
2-1: Magnus Hedegaard Nicolajse (35')
3-1: Frederik Ihler (68')
4-1: Jacob Reus (74', strf.)

AGF:
Villads Olsen - Thomas Thiesson Kristensen, Daniel Jakobsen, Emil Agerbæk - Oliver Lund, Jacob Reus, Faysal Halimi (65: Peter Rogers), Viktor Storgaard - Elias Jønson (46: Alexander Laursen), Frederik Ihler (78: Lukas Thierry Therkildsen), Jonas Yderholm

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet