Inspiration til fremtiden inden Brøndby-kamp

Af: SHC - 11. september 2018, kl. 9:49

Når AGF møder Brøndby hjemme i Ceres Park den 23. september mødes østjyske skolelever og deres forældre til inspirationsmøde inviteret af Bravida.

Hvad skal du være? Det spørgsmål stilles skoleelever mange gange i løbet af deres skoletid. Søndag den 23. september kan det være, at nogen finder et svar. For her inviterer AGF og Bravida til et inspirationsmøde inden AGF møder Brøndby IF i Ceres Park. Formålet er at øge interessen for uddannelse inden for håndværkerfagene. Derfor inviterer Bravida til et gratis arrangement, hvor de vil fortælle om deres branche, der handler om el, ventilation og VVS.

Efter mødet inviterer Bravida, så de deltagende skoleelever til kamp på Ceres Park, hvor AGF tager i mod Brøndby IF og Bravida giver også en stadionplatte med en sodavand. 

Målgruppen for mødet er elever i 9. og 10. klasse og deres forældre i Østjylland. Alle er inviteret via skolernes intranet, men har din klasse eller dine børn ikke hørt om arrangementet, så kan man læse mere og melde sig til her.

AGF og Bravida glæde sig til at byde eleverne velkommen i Ceres Park og ønsker et godt møde og god kamp. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet