Truppen klar til pokalkamp

Af: SHC / Foto: FC Sydvest - 4. september 2018, kl. 14:43

I morgen tager vi hul på årets pokalturnering. Og det bliver med en stærk trup, der onsdag kører syd på til Tønder.

Efter dagens træning har cheftræner David Nielsen udtaget den trup, der skal få os forbi den første forhindring på vejen mod pokalsucces. 

I morgen møder vi som bekendt FC Sydvest i Sydbank Pokalens 2. runde, der er den første for vores vedkommende i årets pokalturnering. Og truppen, der drager til Tønder ser således ud: 

1. Oscar Whalley / 2. Dino Mikanovic / 3. Niklas Backman / 6. Björn Daniel Sverrison / 7. Jakob Ankersen / 9. Ryan Mmaee / 10. Martin Spelmann / 11. Tobias Sana / 16. Casper Højer Nielsen / 18. Jesper Juelsgård / 19. Mustapha Bundu / 21. André Riel / 23. Pierre Kanstrup / 27. Roman Mysak / 28. Søren Gustav Bugge Jepsen / 29. Bror Blume / 33. Daniel Thøgersen / 34. Nimo Gribenco

Dermed er begge de to nye navne i truppen - Ryan Mmaee og Roman Mysak med i deres første kamptrup. 

Kampen spilles i Tønder på Bankparken i morgen - onsdag den 5.9 - med kampstart kl. 17.30.

Det var ellers i første omgang meningen, at den skulle spilles i Løgumkloster, men den blev rykket til FC Sydvest vanlige hjemmebane.

Adressen er: Holmevej 1D, 6270 Tønder.

Både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangerer ture til Tønder. Det er muligt at tage tog til Tønder over Esbjerg. Alternativt kan man komme med bus fra Tinglev. Men i sidste ende er det nok nemmest at køre selv eller tilmelde sig en af de fællesture, hvis man vil med og støtte holdet. Så kan man jo kombinere turen med en tur over grænsen...

Der kan udelukkende købes billetter ved indgangen til kampen.

Entré priser:
Børn under 15 år: Gratis
15-17 år: 20 kr.
Voksne: 50 kr.

AGF'erne kommer til at være på den ene endetribune.

Kampen sendes ikke på tv eller streames online. Men AGF's medier dækker kampen fyldigt med sammendrag og reaktioner efterfølgende, og naturligvis kan man følge med live på vores Twitterkonto.

Læs mere om kampen og modstanderen hos FC Sydvest her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet