Truppen mod Esbjerg

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 29. september 2018, kl. 20:47

AGF's trænerteam har udtaget 18 spillere til søndagens Superliga-dyst mod Esbjerg på Blue Water Arena:

1. Oscar Whalley / 2. Dino Mikanovic /  6. Björn Daniel Sverrisson / 7. Jakob Ankersen / 9. Ryan Mmaee / 10. Martin Spelmann / 11. Tobias Sana / 14. Jens Stage / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Adama Guira  / 18. Jesper Juelsgård / 19. Mustapha Bundu / 22.Benjamin Hvidt / 23. Pierre Kanstrup / / 31. Kasper T. Kristensen / 33. Daniel Thøgersen / 35. Kasper Lunding / 44. Magnus Kaastrup

Mustafa Amini afsoner sin sidste karantænedag, mens Niklas Backman, Roman Mysak, Bror Blume, André Riel og Nimo Gribenco fortsat er ukampdygtige.

#EFBAGF

• Kick Off: Søndag 30.09.18 kl. 14:00 - Køb billet her >>>
  • Dommer: Michael Johansen
  • Linjedommere:  Dennis Wollenberg Rasmussen og Jakob Mastrup
  • 4. dommer:  Jørgen Daugbjerg Burchardt

Kort om Esbjerg fB:

• Statistik mod EfB på udebane: 22 sejre, 18 uafgjorte, 23 nederlag
  • Esbjergs seneste fem kampe: Jammerbugt FC 1-0 | Vejle Boldklub 0-1 | OB 2-0 | Hørsholm Usserød IK 1-11 | FC København 0-2
  • Efter oprykningen til Superligaen har Esbjerg hentet fem nye spillere. Tre af disse er kommet fra FCM: Kristian Riis (leje), Markus Halsti og Rafael van der Vaart. Derudover er Joni Kauko og Adnane Tighadouini også nye i EfB-trøjen.
  • Nogle runder inde i sæsonen solgte Esbjerg Anders Dreyer til Premier League-klubben Brighton.
  • Op til sæsonen tilknyttede Esbjerg den tidligere AGF-spiller og -assistenttræner Johnny Mølby som assistenttræner til John Lammers.
  • Skader: Kristian Riis
  • Karantæner: Agus Garcia