AGF bragte smilene frem i samarbejdsklubberne

Af: KDJ - 10. april 2019, kl. 16:03

Tirsdag eftermiddag havde AGF valgt at rykke klubben ud til Hundslund IF, Hadsten SK Fodbold, Odder IGF Fodbold, Houlbjerg/Laurbjerg IF og Kolind/Perstrup IF. Her fik Superliga-spillerne bragt en masse smil frem hos børnene fra fem af AGF’s samarbejdsklubber i Østjylland.

- Det primære formål med arrangementet var at give børnene en anderledes og minderig oplevelse, hvor de på den ene side kunne få lov til at møde nogle af deres favoritspillere fra AGF og på den anden side få nogle nye input udefra. Så derfor var det jo rigtig stort, at AGF havde tiden og lysten til at komme forbi, sagde Mads Obel, der er U10-træner i Hundslund IF. 

Også for AGF var dagen i går en positiv oplevelse. Spillerne glædede sig over et arrangement, der var med til at give et dejligt afbræk i en ellers hektisk hverdag. 

- Det er altid hyggeligt for os spillere at komme med til de her arrangementer. Vi bliver hver gang mødt af glade børn, og det gjorde vi også denne her gang. Deres gode humør smitter af på os med det samme og giver derfor også et dejligt afbræk i en hverdag, hvor der ellers normalt er masser af run på, lød det fra Jesper Juelsgård. 

Kunne ikke være forløbet meget bedre 
Under gårsdagens besøg hos samarbejdsklubberne gik tiden blandt andet med masser af sjove træningsøvelser og autografskrivning, hvilket viste sig at være en stor succes hos børnene. 

- Alle børnene gav den gas og havde også lyst til de træningsøvelser, som spillerne havde forberedt til dem. Og så var det selvfølgelig prikken over i'et, at vi kunne slutte dagen af med autografer fra spillerne. Så det hele kunne faktisk ikke være forløbet meget bedre, sagde Mads Obel. 

Et fantastisk stykke arbejde i de østjyske lokalsamfund
Dagen i går var ikke kun et bevis på det tætte samarbejde, som AGF hele tiden sørger for at have med sine samarbejdsklubber. Den viste også, hvor fantastisk et stykke arbejde, der hele tiden bliver leveret i Østjyllands små lokalsamfund med henblik på at give børnene de rette vilkår for at kunne blive ved med at udvikle sig som fodboldspillere. 

- Jeg kan sagtens huske tilbage til dengang, hvor jeg selv var ung i et lille lokalsamfund og skulle prøve at bryde igennem som fodboldspiller. Allerede på det tidspunkt fyldte fodbold en stor del for mig, og det gør det tydeligvis også for mange af børnene nu. Netop derfor er det fedt, at det kan lade sig gøre at få en stor klub som AGF på besøg. Der bliver i den forbindelse gjort et fantastisk stykke arbejde fra de østjyske lokalsamfund for at få stablet den her slags arrangementer på benene, og det har jeg virkelig stor respekt for, lød det fra Jesper Juelsgård. 

Se video fra besøget i Odder her:

AGF får næste gang muligheden for at glæde samarbejdsklubberne, når vi 28. april afholder Samarbejdsklubbernes Dag. Dagen vil blive brugt på at hylde det ungdomsarbejde, der foregår i de klubber, som deltager i AGF Klubsamarbejde. Læs mere om Samarbejdsklubbernes Dag her >>

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet