Få Europa-semifinalen i kalenderen

22. april 2019, kl. 9:17

Første kamp efter gruppespillet slutter bliver 5. maj.

Så er det med at finde kalenderen frem, hvis man vil med til de kommende spændende semifinaler i den europæiske playoff. For det ligger nu fast, at de kampe bliver spillet søndag den 5. maj og søndag den 12. maj.

Her skal vi møde nummer to i gruppespillets pulje 2, der i øjeblikket er AaB og sandsynligvis ender det også med, at blive aalborgenserne, der bliver modstanderen i de to semifinaler. Nordjyderne er nemlig seks point bag Randers FC med to kampe igen. Så AaB skal sætte noget af en slutspurt ind med målscoringen, hvis de skal snuppe førstepladsen fra kronjyderne. 

5. og 12. maj
Den første kamp spilles på udebane (og altså sandsynligvis på Aalborg Portland Park i Aalborg) søndag den 5. maj, mens returopgøret bliver hjemme i Ceres Park ugen efter - søndag den 12. maj.

Vi kender endnu ikke det præcise kamptidspunkt på dagen. Men så snart det er offentliggjort, så kan det findes i vores kalenderservice, samt på alle AGF's platforme og medier.

Skulle vi gå hen og vinde semifinalen samlet, så venter en finale om en plads i den europæiske playoff. Den første kamp i den finale spilles lørdag den 18. maj med returopgør mandag 27. maj. Vi slutter hjemme, hvis vi har flere point end modstanderen efter gruppespillet er færdig.

Vinder vi også den kamp, så venter en gentagelse af sidste års europæiske playoff finale mod nummer tre (lige nu EfB) eller fire (lige nu OB) fra Mesterskabsspillet (afhængig af pokalfinalens resultat). Den kamp spilles på modstanderens bane fredag den 31. maj.

Hold øje med AGF.dk for nyt om de kommende kampe og for billetsalg til den første finale den 5. og 12. maj.

Men først gælder det altså gruppespillets sidste kamp på søndag mod AC Horsens til Samarbejdsklubbernes Dag. Find din billet til den kamp her >>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet