Fem gode grunde til at komme på torsdag

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen og Getty Images - 17. april 2019, kl. 9:01

Kampene kommer på stribe for Superliga-holdet i den her tid. Vi åbnede et tæt påske-program mandag aften mod SønderjyskE i Haderslev og allerede torsdag er der kamp igen, når der er ”returopgør” i Aarhus. Her er fem gode grunde til at bruge lidt af din skærtorsdag i Ceres Park.


Afgørelsens stund

Indrømmet. Meget skal gå galt, hvis ikke vi skal ud og spille om en europæisk playoff plads. Vi er ni point foran nummer tre med tre kampe igen og de fleste har dømt os inde efter sejren i Haderslev i mandags.

Men vi skal lige ha' det matematisk 100 procent sikret. Og det kan vi gøre med en sejr på torsdag. Ja, et enkelt point er også nok. Så sætter vi os endegyldigt på en af de to øverste pladser i puljen, der ikke bare 100 procent sikrer Superliga-status næste år, men også giver adgang til playoff-kampe mod en modstander fra den anden pulje i Superligaens gruppespil. Så lad os sammen afgøre det endegyldigt på torsdag. 

Skærmbillede 2019-04-16 Kl . 20.35.57Historisk stime mod sønderjyderne

Hvis man skal se på statistikken og historien, så venter der os en sejr på torsdag. For godt nok sang SønderjyskE i gamle dage lidt for ofte, at "vi vinder altid i Aarhus". Men den sang har heldigvis ikke lydt længe.

Således har vi vundet de seneste fire kampe mod SønderjyskE og kan på torsdag skrive Superliga-historie, hvis vi vinder igen. For det vil i så fald være femte sejr i træk mod SønderjyskE, hvilket vil være første gang, at vi formår at sætte sådan en stribe sammen mod sønderjyderne. Seneste nederlag til SønderjyskE i Aarhus ligger mere end to år tilbage. Getty Images -647851072

Påskesjov i AL Bank Fanzonen 

Når en fodboldkamp ligger i påskeferien, så skal det naturligvis ikke gå ubemærket hen i Ceres Park. Derfor har Aros fundet sin indre påskehare frem og byder på gratis påskeæg til alle børn i AL Bank Fanzonen.

Aros står derudover også i spidsen for en masse sjove påskeaktiviteter for de yngste - men mor og far må naturligvis også gerne være med. Så få en sjov familiedag ud af kampen på torsdag og kom i skoven og oplev den gode stemning inden kampen i AL Bank Fanzonen. Læs mere om alt det, der sker her >>> AL Bank Fanzonen åbner allerede kl. 10.30.

H usk i øvrigt, at AGF har den billigste entre for en familie af alle superliga-klubber. Kun 200 kr. koster det for en familie med to voksne og to børn at komme til fodbold. Blandt andet fordi, at det jo er gratis for børn under 15 år at komme i Ceres Park. Find jeres billetter her >>>Skærmbillede 2019-04-16 Kl . 20.22.43

Tilbage på sporet 

Efter et stærkt efterår hjemme i Ceres Park har fortet i skoven vaklet lidt med nogen ærgerlige nederlag og pointtab på vores ellers gode hjemmebane, hvor vi ikke har vundet siden forårspremieren, hvor det blev til en 2-0 sejr over EfB. Så det skal der rettes op på, hvis vi skal i den endelige europæiske playoff kamp. For det kræver det sejre på vejen derhen - også hjemme i Aarhus. Og vi skal starte med en sejr på torsdag. 

Så kom i Ceres Park og bak holdet op. Jeres opbakning betyder uendeligt meget for holdet, og hvis vi står sammen - på og udenfor banen - kan vi komme tilbage på sejrssporet hjemme i Ceres Park. Skærmbillede 2019-04-16 Kl . 20.24.29

Garanti for mål - næsten 

Det er næsten målgaranti, når vi møder SønderjyskE - også i Ceres Park. Kun tre kampe mellem AGF og SønderjyskE er endt uden mål til nogen af parterne i de 19 år, der er gået siden Haderslev FK skiftede navn til SønderjyskE. Det betyder, at i 30 kampe mellem AGF og SønderjyskE er der blevet scoret mål - og ofte mere end et. Kun i fem kampe er der kun scoret et enkelt mål - senest altså i mandags, hvor vi vandt 1-0 på et flot mål af Patrick Mortensen. Så altså - næsten garanti for mål på torsdag i Ceres Park, hvor vi naturligvis håber, at det bliver mål af den hviie slags.

Jubel 190518-01

 
Find din billet til AGF vs. SønderjyskE her. 
Vi ses i morgen!

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet