Fem nedslag fra skærtorsdags-sejren

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen & Gaston Szerman - 19. april 2019, kl. 10:05

I går blev det som bekendt til en 2-1 sejr over SønderjyskE hjemme i Ceres Park på, hvad der vel nok var årets varmeste dag indtil nu. En fin kulisse til den femte sejr i træk mod sønderjyderne. Her er lige så mange nedslag fra kampen skærtorsdag.

Det sønderjyske kompleks er væk

Der var en gang, hvor SønderjyskE lidt for ofte sang "Vi vinder altid i Aarhus" i omklædningsrummet efter endnu en smal sejr i Ceres Park. De fleste fans har nok deres egen version af en kamp i Aarhus, hvor Sønderjyske scorer et sejrsmål i kampens døende minutter. Men den tendens er nu pist forsvundet.

Sejren i går var således den femte sejr i træk over Sønderjyske, hvilket er den længste sejrsstime vi nogensinde har haft mod Sønderjyske i Superligaens historie. Så det var med ekstra glæde, at sejrssangen blev sunget for åben dør i går, så modstanderen helt sikkert kunne høre den. Skærmbillede 2019-04-19 Kl . 09.41.36

Vi ligger nummer et

Sejren betyder, at vi nu er sikre på at slutte som nummer et i vores gruppe i slutspillet. Det betyder, at vi skal møde nummer to i den anden gruppe i "semifinalen" om den europæiske playoff kamp. Og som det ser ud nu, så er det AaB, som venter - norjyderne har nemlig tre point op til Randers på førstepladsen. Men med to runder tilbage kan det stadig nå at ændre sig.

Som vinder af puljen har vi fordelen af at slutte dobbeltopgøret på hjemmebane. Vinder vi samlet skal vi så møde vinderen af det andet opgør om retten til at spille den europæiske kval-kamp.

Skærmbillede 2019-04-19 Kl . 09.48.13

Bundu igen afgørende 
mod SJE
Som i den seneste kamp mod Sønderjyske på Ceres Park var det i går igen Mustapha Bundu, der stod for sejrsmålet. I august scorede Bundu kampens eneste mål, der også blev sejrsmålet i den kamp og i går satte han - via en flot og ganske effektiv soloaktion - sejrsmålet ind til 2-1 kort før slutfløjt. Det var Bundus tredje mål i denne sæson.

Skærmbillede 2019-04-19 Kl . 09.37.33

Rødt eller ej
Efter kampen var der stor debat om en situation sidst i kampen, hvor netop Mustapha Bundu blev tacklet voldsomt af SønderjyskE's Marcel Rømer, der efterfølgende fik direkte rødt kort og dermed måtte forlade banen. Ikke overraskende mente den sønderjyske lejr, at forseelsen kun var til gult, mens flere medier og iagttagere ikke var helt enige om farven på kortet.

Cheftræner David Nielsen var dog efter kampen ikke i tvivl; Klart rød. "En livsfarlig tackling", lød det fra Nielsen efter kampen.

Skærmbillede 2019-04-19 Kl . 09.44.09

Aarhus kunne leve med tidligt 

Kampen i går blev afviklet kl. 12, og på tilskuerpladserne gik snakken livligt om, hvornår mon AGF tidligere har spillet en kamp så tidligt på dagen? Ikke i mands minde i hvert fald. Og selv om det er tidligt for - især fodboldspillere, men også for publikum at indfinde sig på et fodboldstadion kl. 12, så virkede det dog ud til at Aarhus kunne leve med det. Således var næsten 8.000 mødt frem kl. 12 til påskefodbold i solskinnet - og tusind tak for det.

Næste kamp er i øvrigt på et mere fodboldalmindeligt" tidspunkt. Nemlig kl. 18, når vi på søndag møder Vejle Boldklub på deres bane.

Skærmbillede 2019-04-19 Kl . 09.44.49

Næste hjemmekamp er den 28. april, hvor AC Horsens kommer på besøg. Den kamp starter kl. 14 og billetter findes her
 >>>

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet