Fem nedslag fra Vejle

Af: SHC / Foto: Getty Images - 22. april 2019, kl. 8:33

En dramatisk kamp i Vejle markerede vores fjerde sejr i træk. Her er fem nedslag fra søndagens Superliga-kamp på Vejle Stadion.Kortfest 
i skoven
Det blev en dramatisk kamp i Nørreskoven i Vejle med mange kontroversielle situationer, udvisninger, tumult, straffespark og hvad har vi. Den intense atmosfære kunne efter kampen også aflæses i kort-statistikken med otte gule kort og et rødt. Vi indkasserede fem advarsler i kampens løb og det betyder, at Jens Stage, Jesper Juelsgård og Jakob Ankersen er i karantæne i den kommende kamp mod AC Horsens på hjemmebane søndag 28.4


Getty Images -1138515316

Truppen fik vist sin bredde
Når vi skal spille tre kampe på syv dage som tilfældet har været i det tætte påskeprogram, så er det godt med en trup, der kan aflaste og hjælpe hinanden. Og trænerstaben havde da også på forhånd lagt en plan for, hvordan de tre kampe skulle afvikles rent trupmæssigt, så belastning og aflastning blev fordelt på bedst mulige vis og ikke mindst, at der også blev givet værdifuld spilletid til mange af de yngre spillere i truppen. I alt blev der benyttet 19 forskellige spillere i startopstillingen hen over de tre kampe, så der blev altså roteret godt i påskens tætte program. 


Getty Images -1138525184 (1)

Udebane er hjemmebane 
Igen igen igen var der stor opbakning på en udebane til holdet fra en fuldsat og hvid endetribune, der bidrag til at skabe en flot stemning til kampen, som stod i kontrast til nogen af de andre Superliga-kampe i påsken, der ikke kunne følge med kampen i Vejle, hvad angik stemning på lægterne. Næsten 1000 århusianske fans havde indfundet sig i Nørreskoven og bidrog dermed igen til en sejr på udebane. 

- Det var en fed kulisse som man ikke oplever så tit i Danmark. Både vores fans og Vejles fans var med til at skabe en flot stemning, lød det fra cheftræner David Nielsen efter kampen. 

Getty Images -1138524966

100 kampe til Amini 

Kampen markerede kamp nummer 100 for vores australske midt-banemotor Mustafa Amini. Han kom til AGF for snart tre år siden og kan altså nu runde den flotte milepæl med 100 kampe. De 100 kampe bliver markeret til næste hjemmekamp på Ceres Park, hvor der er vil være blomster til Amini, ligesom han vil spille i en kamptrøje med en særlig jubilæumsindskrift på. 


Getty Images -1138512489 (1)

Yngste start 11'er i sæsonen

Med en gennemsnitsalder på 23 år og 273 dage var det den yngste startopstilling i denne sæson som vi stillede med i går - mere end to år yngre end VB's opstilling. Til sammenligning var vores gennemsnitsalder i start 11'eren 24 år og 153 ved seneste hjemmekamp. Det var naturligvis tilstedeværelsen af spilere som Sebastian Hausner, Daniel Thøgersen og Magnus Anbo, der bidrog til den lave alder. Men det er også værd, at bemærke at bærende spillere som Jens Stage og Kamil Grabara ikke just er berettiget til pensionistkort til bussen endnu. 

 

Getty Images -1138521373 (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet