Mortensen klar til at matche AC Horsens

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 4. april 2019, kl. 15:24

AC Horsens er kendt for at være et drilsk hold at spille mod på grund af en aggressiv og fysisk tilgang til spillet. Det er dog ikke noget, som afskrækker Patrick Mortensen, der er klar til at give igen.

Fredag aften gælder det den anden kamp i slutspillets gruppespil, når vi tager den korte tur sydpå for at krydse klinger med vores østjyske lokalrivaler fra AC Horsens. Her vil Patrick Mortensen, der med et sent mål sikrede os et vigtigt point i mandagens møde med Vejle Boldklub, se ham selv og holdkammeraterne matche AC Horsens-spillerne på en række vigtige parametre.

- Det bliver en spændende kamp, men den bliver også svær. Jeg håber og tror på, at vi kan komme ud til kampen med den samme glød og den samme energi, som vi sluttede af med mod Vejle. Vi skal vise, at vi kan matche dem på deres aggressivitet, deres energi og deres dødbolde, som de er rigtig gode på. Hvis vi gør det, så får vi også et godt resultat med hjem til Aarhus, siger Patrick Mortensen.
Patrick Mortensen 010419-001

Vores centrale spidsangriber ser også rent personligt frem til at spille fredagens kamp, hvori han endnu engang vil få lov til at prøve sig selv af over for et fysisk stærkt midterforsvar.

- Jeg kommer selvfølgelig til at stå over for to gode midtstoppere mod Horsens, men det har også været tilfældet i de andre kampe, vi har spillet. Så det glæder jeg mig til. Jeg synes kun, at det er fedt at blive udfordret på et højt niveau, lyder det fra Patrick Mortensen.

Der er kampstart fredag aften kl. 19. Kampen spilles på CASA Arena Horsens.

Læs her mere om turen til Horsens og find samtidig ud af, hvordan og hvor du køber din billet til kampen.
Letsgo