Mortensen: Næste mål er Europa

Af: SHC / Foto: Getty Images - 15. april 2019, kl. 23:04

Patrick Mortensen scorede endnu en gang i Haderslev mandag aften.

Efter mandag aftens sejr i Haderslev var målscorer Patrick Mortensen selvsagt en tilfreds mand. Måske ikke så meget med spillet, som han mente efterlod en del tilbage at ønske. Men pyt med det, når nu sejren betyder, at vi ligger nummer et i puljen og derfor nu kan række ud efter de europæiske playoff-kampe.  

- Jeg synes SønderjyskE får lov til at spille for meget og vi vinder blandt andet ikke nok anden-bolde. Men omvendt så er vi jo farlige nok og har nogen gode chancer i perioder af kampen. Så vi kunne godt ha' spillet bedre, men det er også stærkt at vinde på dårlige dage, sagde Patrick Mortensen, der nu ser frem til de afgørende kampe - først i puljen og derefter med meget stor sandsynlighed om en plads i en europæisk playoff. 

- Næste mål må være Europa og i dag var et godt skridt på en lang vej. Nu skal vi arbejde på nogen ting og gøre os bedre, for det bliver kun svære kampe herfra. Men vores fantastiske fans fortjener, at vi går hele vejen, så det skal vi gøre alt for, tilføjede Patrick Mortensen. 

Getty Images -1137429732

Næste kamp, hvor Mortensen kan føje flere mål til sin voksende konto er allerede på torsdag i "returopgøret" mod SønderjyskE. Den kamp spilles hjemme i Ceres Park skærtorsdag kl. 12. 

Find din billet til den kamp her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet