Påskekamp i Ceres Park

16. april 2019, kl. 11:13

Påsken står for døren og skærtorsdag byder vi på en stor fodboldkamp i påskens tegn hjemme i Ceres Park.

Allerede torsdag skal vi i kamp igen - kort tid efter gårsdagens sejr i Haderslev venter "returopgøret" hjemme i Ceres Park skærtorsdag kl. 12, hvor det er SønderjyskE's tur til at komme til Aarhus. 

Find din billet til kampen her >>>

AGF-0502 (1)

Vi markerer påskeferien med mange sjove påskeaktiviteter i AL Bank Fanzonen for store og små. Mal for eksempel dit eget påskeæg, vær med i et sjovt æggeløb med Aros og leg dåsekast med andre fans. Aros har fundet sin indre påskehare frem og uddeler påskeæg til alle børn i AL Bank Fanzonen, der på torsdag åbner allerede kl. 10.30. 

Her vil det som altid være muligt at få stillet sin sult og på torsdag kommer Cock's & Cows forbi med en stor foodtruck, der tilbyder lækre burgers. 

Foodtruck Billede

På banen gælder det flere point i jagten på førstepladsen i puljen. En førsteplads, der er første skridt frem mod en gentagelse af sidste års kampe om at komme ud i Europa. Vi vandt som bekendt mandagens kamp mod SønderjyskE og har generelt fået et rigtig godt tag på Sønderjyderne, som vi ikke har tabt til - hverken ude eller hjemme - i de sidste seks kampe vi har mødt dem. Det skal vi heller ikke gøre torsdag, så holdet får brug for alt den opbakning de kan få fra lægterne, hvor vi håber at se mange støtte holdet frem mod en ny sejr. 

DMI lover smuk solskinsvejr og 10 grader, så der er ingen grund til ikke at droppe påskefrokosten og komme ud i skoven til alle os og andre og få en stor fodboldoplevelse inden langfredagen sænker sig. 

Husk at børn under 15 år kommer gratis ind til fodbold i Ceres Park. Find de billetter og almindelige billetter her >>>>

Instagram8

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet