Reserveholdet tabte knebent i Aalborg

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 8. april 2019, kl. 22:31

AGF’s reservehold var mandag eftermiddag tæt på at levere et flot comeback i Aalborg. Det lykkedes dog ikke, hvorfor kampen endte med et smalt nederlag.

Reserveholdet skulle efter det seneste nederlag til Brøndby IF bruge mandagens kamp til at komme tilbage på sporet i reserveligaens slutspil. Kampen blev spillet ude mod AaB, som vi inden i dag lå a point med i pulje 1. Det gør vi dog ikke længere, da nordjyderne løb med en 2-1-sejr. 

AaB kom bedst fra start og var som resultat heraf foran med 2-0 allerede efter 12 minutters spil. Den start formåede AGF-spillerne ikke at komme tilbage fra inden pausen. De blev alt for ofte fanget ude af position, hvilket tillod AaB at være det dominerende hold i første halvleg. 

Det stod fra starten af anden halvleg klart, at der var brug for noget andet, hvis reserveholdet skulle tilbage i kampen. Derfor blev der også taget en beslutning fra trænerstaben om at lave tre hurtige udskiftninger og samtidig foretage et par små justeringer i forhold til det taktiske. Dette blev - sammen med et højere niveau fra samtlige AGF-spillere - udslagsgivende for en rigtig god præstation i anden halvleg. 

Det lykkedes med en halv time igen at finde frem til en reducering. Det skete på en fremragende pasning fra Tobias Sana til Marcus Ginnerup (billedet), der kort forinden var blevet skiftet ind i stedet for Alexander Ammitzbøll. Angriberen gjorde efterfølgende arbejdet færdigt ved at finde vej til netmaskerne. 

AGF-spillerne forsøgte i kampens afslutning at jagte en udligning, men den kom desværre aldrig.

Assistenttræner Rubén Sellés, der står i spidsen for reserveholdet, var efter kampen skuffet over nederlaget og præstationen i første halvleg, men han var til gengæld stolt af reaktionen i anden halvleg. 

- Det positive fra kampen i dag var den gejst og den fightervilje, som spillerne fik vist igennem hele anden halvleg. Kvaliteten i spillet blev også meget bedre efter pausen, hvilket var dejligt at se. Jeg er stolt af måden, hvorpå spillerne fik kæmpet sig tilbage i kampen, siger Rubén Sellés.

Kampfakta - Reserveligakamp
AaB - AGF: 2-1 (2-0)
1-0: Mikkel Kaufmann (4')
2-0: Søren Tengstedt (12')
2-1: Marcus Ginnerup (60')

AGF:
Oscar Whalley - Mikkel Lassen (46: Martinus Mandal), Jacob Kiilerich, Jens Knudsen (46: Sebastian Hausner), Daniel Thøgersen (46: Søren Bugge) - Sune Balle (72: Mostafa Marouff), Adama Guira, Benjamin Hvidt - Tobias Sana, Alexander Ammitzbøll (56: Marcus Ginnerup), Kasper Lunding 

Næste opgave for reserveholdet er mandag 22. april. Her gælder det en udekamp mod Lyngby Boldklub.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet