Sagt i AGF-ugen

Af: KDJ / Foto: Ole Nielsen - 12. april 2019, kl. 20:42

Uge-toget er på vej ind på perronen, hvor der står fredag på. Dermed er uge 15 snart på sin endestation og det er derfor igen blevet tid til en række citater fra ugen, der gik.

Det er blevet fredag, hvilket betyder, at det igen er blevet tid til at lave en kort opsamling på ugen i form af en række nedslag i noget af det, der er sagt om AGF i ugens løb.

Jeg vil meget gerne være klar så hurtigt som muligt, men jeg kan ikke sætte dato på - det er umuligt, desværre. Det er et kedeligt svar, men også ærligt. Vi tager det fra dag til det. Men det er meget positivt, at jeg kan træne.

Niklas Backman til Århus Stiftstidende om at komme tilbage på 100 procent efter en længere skadesperiode.

Skærmbillede 2019-04-12 Kl . 20.17.20
Stemningen er selvfølgelig rigtig god oven på sejren i Horsens, men vi ved også, at ingen kampe er givet på forhånd. Det bliver helt sikkert en tæt affære på mandag, og der skal leveres fra start til slut, hvis vi vil have det samme udfald af kampen som i Horsens.

Bror Blume til AGF.dk om den svære opgave, som venter holdet på mandag. Her gælder det nemlig SønderjyskE på udebane.

Skærmbillede 2019-04-12 Kl . 20.22.00

Det var rigtig stort, at AGF havde tiden og lysten til at komme forbi. Alle børnene gav den gas og havde også lyst til de træningsøvelser, som AGF-spillerne havde forberedt til dem.

Mads Obel, U10-træner i Hundslund IF, der er en af AGF's samarbejdsklubber, som AGF's førstehold besøgte i ugens løb.

Samarbejdsklubber (1)

Vores fremmeste opgave er jo at undgå at ende blandt de to nederste i gruppen. Og der skal vi ikke tro noget som helst. Der kan sagtens ligge en eller anden ubehagelig krølle og vente på os dernede, hvis vi tror, at alt er godt.

David Nielsen til Århus Stiftstidende om de kommende spændende kampe i slutspillet i Superligaen, hvor det gælder om at ende på de to øverste pladser i puljen.

Skærmbillede 2019-04-12 Kl . 20.32.29

Det bedste ved mit job er at få lov til at arbejde med noget, som jeg elsker, og det er jeg hver dag taknemmelig for. Jeg får lov til at arbejde med spillerne i dagligdagen og kan opbygge et forhold til dem. Jeg forlanger meget af spillerne, men jeg er omvendt også med til at give dem, hvad de ønsker i forhold til at udvikle deres fodboldmæssige færdigheder.

Assistenttræner Rubén Sellés til AGF.dk i artikelserien Det første, bedste og værste.

Skærmbillede 2019-04-12 Kl . 20.37.58