Samarbejdsklubbernes Dag - Skal dit hold med?

Af: BJ / Foto: Ole Nielsen - 21. april 2019, kl. 13:08

AGF inviterer søndag den 28. april til Samarbejdsklubbernes Dag, når AC Horsens er modstanderen i den sidste kamp i gruppespillet.

Sidste år var der et rekordhøjt antal deltagere til vores traditionsrige;  Samarbejdsklubbernes Dag. Over 2500 spillere, trænere og ledere fra vores samarbejdsklubber deltog i dagen. Snart gentager vi succesen - nærmere bestemt på søndag den 28. april kl. 14.00, når AC Horsens er modstanderen i den sidste kamp i gruppespillet.

Her hylder vi vores samarbejdsklubber som tak for det gode samarbejde, og alle ungdomsspillere (piger og drenge) samt ledere er inviteret til kampen, hvor hele tilskuereafsnittet B3-B6 er reserveret til dem.

Hele dagen vil stå i samarbejdsklubbernes tegn, og udover selve fodboldkampen byder programmet på forskellige aktiviteter:

• Vi udvider vores AL Bank Fanzone med hoppeborge og andre sjove aktiviteter for børn.
• En spiller fra hver klub vil løbe på banen lige inden kampen - og alle deltagede samarbejdsklubber vil blive præsenteret.
• I pausen afholder vi den store Aarhus Charter-pausekonkurrence, hvor en spiller fra hver klub deltager.

Samarbejdsklubber 190818-007


Tilmeldingen til Samarbejdsklubbernes Dag foregår holdvis - og hvis dit hold gerne vil deltage og stadig mangler at tilmelde jer, så tag fat i din klubs kontaktperson til AGF Klubsamarbejde eller skriv en mail til tsk@agf-as.dk

For hver 15 tilmeldte til Samarbejdsklubbernes Dag som en klub stiller med, får klubben et lod i lodtrækningen om fire gavekort til SPORT24. Vinderne i denne konkurrence bliver udtrukket i pausen.

Her kan du se en video fra den seneste Samarbejdsklubbernes Dag

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet