Superliga-debutanten: Jeg fik klaret duellerne rimeligt godt

Af: BJ - Foto: Getty Images den 15. april 2019, kl. 22:26

18-årige Magnus Anbo kunne i aftenens udekamp mod SønderjyskE sætte flueben ud for sin Superliga-debut.

I fraværet af Alexander Munksgaard satte trænerteamet deres lid til Magnus Anbo på højreback-positionen, og den tillid levede den unge AGF'er, der fik sin officielle debut i pokalkampen mod Aarhus Fremad tidligere på året, til fulde op til. Ja, hans første boldberøring var endda en frisk dribletur forbi to sønderjyderne, og selvom hjemmeholdet forsøgte at sætte ham under pres, stod han distancen. Han var da også selv godt tilfreds med indsatsen.

- Jeg synes, det gik godt. Jeg fik at vide, at jeg skulle prøve at sætte nogle afleveringer sammen og lige så stille finde mit spil. Det var lidt svært i en kamp som denne, hvor spillet var meget hektisk og med mange dueller. Det var det, som kampen mest indeholdt, og det forsøgte jeg at indrette mit mit spil efter. Jeg synes, jeg fik klaret duellerne rimeligt godt, siger den 18-årige AGF'er, der godt kunne mærke, at der var tryk på i hans side.

- Der var flere gange, hvor de overbefolkede vores højre side, og det var selvfølgelig svært, men jeg synes, at vi for det meste fik løst situationerne godt.

Han var glad for at bidrage til de tre point i sin Superliga-debut.

- Som hold synes jeg, vi præsterede godt. Det var en svær kamp. SønderjyskE var pisket til at vinde, men vi kom herfra med det resultat, vi havde sat næsen op efter, og det er vi godt tilfredse med, siger Anbo, der kom til AGF i 2015 fra samarbejdsklubben VRI.

Han er den femte spiller fra talentafdelingen, der får debut i Superligaen i denne sæson. De øvrige var Kasper Lunding, Sebastian Hausner, Daniel Thøgersen og Kasper T. Kristensen.

Magnus Anbo 2_GI

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet