Truppen mod Vejle Boldklub

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 21. april 2019, kl. 9:49

Påskesøndag gælder det Vejle Boldklub på udebane. 18 spillere er udtaget til opgøret.

I forhold til den seneste kamp - 2-1-sejren over SønderjyskE - er der foretaget to ændringer i truppen. Frederik Tingager og Benjamin Hvidt står over mod Vejle, og de erstattes af Daniel Thøgersen og Bror Blume.

Det betyder, at truppen ser således ud:

1. Oscar Whalley / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 11. Tobias Sana / 14. Jens Stage / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Adama Guira / 18. Jesper Julesgård / 19. Mustapha Bundu / 20. Patrick Mortensen / 24. Youssef Toutouh / 29. Bror Blume / 33. Daniel Thøgersen / 35. Kasper Lunding / 37. Sebastian Hausner / 38. Alexander Ammitzbøll / 39. Magnus Anbo / 73. Kamil Grabara

Både Niklas Backman og Alexander Munksgaard deltager igen i træningen, men er fortsat endnu ikke helt klar til kamp.

#VBAGF

• Kampstart: Påskesøndag d. 21. april kl. 18.00 - Find din billet til kampen her >>>>
  • Dommer: Peter Munch Larsen
  • Linjedommere: Daniel R. Krogstrup Nørgaard & Danny Kolding
  • Fjerdedommer: Mads Kristoffer-Kristoffersen

Kort om Vejle

• Vejle er indtil videre ubesejret i gruppespillet og har hentet 8 point i fire kampe - to færre end AGF.
  • Til aftenens kamp må Vejle undvære Melker Hallberg, der har karantæne.
  • Derudover har Vejle Adam Jacobsen og Pavel Bejza på skadeslisten.
  • Det er 13. gang, at AGF møder Vejle på udebane i Superliga-regi. De 12 foregående kampe er endt med to sejre, syv afgjorte og tre nederlag.
  • Ligesom hovedparten af de indbyrdes endte den seneste kamp også med en pointdeling. i overværelse af 10.254 tilskuere. Bror Blume åbnede scoringen i anden halvleg, men det lykkedes Allan Sousa at udligne til 1-1, som blev slutresultatet.

Skader: Melker Hallberg
Karantæner: Adam Jacobsen, Pavel Bejza

Læs flere fakta om kampen på Superliga.dk.

Seneste udekamp mod Vejle