Truppen til aftenens kamp i Horsens

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 5. april 2019, kl. 10:10

Her er truppen, der i aften møder AC Horsens på CASA Arena Horsens.

I aften kl. 19 tager vi hul på anden runde af slutspillets gruppespil, hvilket sker med en kamp ude mod vores østjyske lokalrivaler fra AC Horsens. Det bliver dog uden spillere som Adama Guira og Niklas Backman, der er henholdsvis karantæneramt og fortsat ukampdygtig. Guira var med i mandags mod Vejle Boldklub og er til aftenens kamp blevet erstattet af Benjamin Hvidt.

Den samlede trup til aftenens kamp ser sådan ud:

1. Oscar Whalley / 5. Frederik Tingager / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 11. Tobias Sana / 13. Alexander Munksgaard / 14. Jens Stage / 16. Casper Højer Nielsen / 18. Jesper Julesgård / 19. Mustapha Bundu / 20. Patrick Mortensen / 22. Benjamin Hvidt / 24. Youssef Toutouh / 29. Bror Blume / 35. Kasper Lunding / 37. Sebastian Hausner / 38. Alexander Ammitzbøll / 73. Kamil Grabara

#achagf

Kort om AC Horsens

• AC Horsens blev etableret i 1994 og sikrede sig for første gang i klubbens historie oprykning til Superligaen i 2005.
  • AC Horsens sluttede som nr. 10 i Superligaens grundspil og tog 31 point med over i slutspillets gruppespil.
  • AC Horsens kom i søndags fra land i gruppespillet med en uafgjort, da det her blev til 0-0 ude mod SønderjyskE.
  • AC Horsens har siden 2005 sejret 10 gange over os i Superligaen.
  • Det seneste møde med AC Horsens fandt sted i Ceres Park 26. november sidste år. AC Horsens vandt kampen 2-1.
  • Det seneste møde i Horsens fandt sted 16. september sidste år. Kampen endte 3-2 til AC Horsens.

Skader: Ingen
Karantæner: Sivert Nielsen

Læs flere fakta om kampen på Superliga.dk.

Seneste kamp mod Horsens