Turen går til Haderslev

Af: KDJ - Foto: Getty Images den 9. april 2019, kl. 14:12

Mandag den 15. april gælder det en ny udebanekamp i slutspillet, når vi tager til Haderslev for at møde SønderjyskE. Her får du god praktisk information forud for turen syd på.

Fredag aften blev AC Horsens sænket efter en flot præstation fra hele holdet. Vi har derfor lagt os alene i spidsen af pulje 1, da der nu er tre point ned til AC Horsens på andenpladsen. Præstationen i fredags betyder samtidig, at der pludselig er et hul på seks point ned til SønderjyskE på den tredjeplads, som ingen vil slutte på.

SønderjyskE kunne ellers med en sejr i søndagens kamp mod Vejle Boldklub have overhalet AC Horsens på andenpladsen, men den mission lykkedes ikke for sønderjyderne. Det endte nemlig 4-1 til hjemmeholdet i Nørreskoven.

Det var altså en rigtig god weekend for os og på mandag er vi klar til at fortsætte slutspilskrigen med endnu en god stemning på udebane, når turen på mandag går til Haderslev.

Indtagersønderjylland2

Destinationen for mandagens kamp hedder Sydbank Park, der blev opført i 2001, men har i løbet af de seneste fem år gennemgået mange forandringer. Lige nu arbejdes der stadig på at gøre det sidste tribunearbejde færdigt, så et forbedret stadion kan stå klar i starten af 2020.

Der er i alt plads til 10.000 tilskuere på Sydbank Park. 1.000 af disse kan stå på udebaneafsnittet, der er placeret på KRIFA-tribunen.

Du finder billetter til afsnittet her.

Og her er informationen fra SønderjyskE til de medrejsende fans.

Ds 2aett Xg AIEDSI

Tag med
Som sædvanligt kan man rejse af sted med andre fans, da både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangerer busture til Haderslev.

Har mand dog i stedet planlagt at tage bilen, så er dette også en nem løsning. Fra E45-motorvejen er der gode indfaldsveje, som fører direkte til Sydbank Park. Stadion er placeret på Stadionvej 7, 6100 Haderslev.

Den offentlige transport er en tredje mulighed for på mandag at komme til fodbold. Der kører ikke tog direkte til Haderslev, men der er gode togforbindelser mellem Aarhus og Kolding, mens der fra Kolding kører busser det sidste stykke til Haderslev.

Vi håber naturligvis på at se så mange fans som muligt tage med for at støtte holdet i jagten på en ny god præstation på udebane efter fredagens fest i Horsens. Vi har før indtaget Sydbank Park med mange fra Aarhus. Lad os gøre det igen på mandag.

Der er kampstart mandag 15. april kl. 19 på Sydbank Park i Haderslev.

Køb billet her >>>>

Instagram4 (1)