Ungt reservehold tæt på sejr i Lyngby

Af: KDJ / Arkivfoto: Ole Nielsen - 22. april 2019, kl. 19:28

Påske eller ej. Fodbold skal der spilles og i dag var reserveholdet en tur i Lyngby, hvor en sen udligning fra hjemmeholdet forhindrede et ungt reservehold i at rejse tilbage til Aarhus med sejren.

Der var på forhånd lagt op til en spændende reserveligakamp mellem AGF's reservehold og Lyngby Boldklubs ditto. Vinderen kunne nemlig spille sig helt tilbage i duellen om videre avancement fra pulje 1 i reserveligaens slutspil.

Første halvleg af kampen, der blev spillet i Lyngby, var en hæsblæsende affære med mange fine sekvenser i det offensive spil, hvilket gav en målrig start på kampen. Faktisk bød kampens første 45 minutter på hele fem mål, hvoraf tre af dem blev leveret af en storspillende Mostafa Maarouf. AGF's U19-spiller sørgede dermed for en pauseføring i Lyngby.

I anden halvleg så det længe ud til, at føringen ville holde hjem i hele halvlege. Hjemmeholdet lykkedes dog desværre kort før tid med at finde frem til en udligning, hvorfor det hele endte med en pointdeling i Lyngby.

God arbejdsindsats
Assistenttræner Rubén Sellés - der står i spidsen for AGF's reservehold - var efter kampen naturlgivis ærgerlig over, at sejren ikke kom i hus, men er til gengæld glad for den arbejdsindsats, som de unge spillere fik lagt for dagen.

- Jeg er overordnet set godt tilfreds med præstationen i dag. Vi spillede igen med mange unge spillere, hvorfor der selvfølgelig var lidt udfordringer i forhold til både timing og hastigheden i spillet. Spillerne gjorde det dog rigtig fint på andre parametre. De gav sig 100 procent og spillede generelt set med en fantastisk attitude, som var tæt på at give os sejren, siger Rubén Sellés.

Næste opgave i Reserveligaen er mandag den 29. april, hvor Brøndby IF kommer til Aarhus og Fredensvang.

Kampfakta - Reserveligaen

Lyngby Boldklub - AGF: 3-3 (2-3)

AGF:
Kasper T. Kristensen - Marcus Ginnerup, Søren Bugge, Jacob Kiilerich, Victor Storgaard - Jacob Reus, Mads Bager (76: Magnus Kirchheiner), Benjamin Hvidt - Mostafa Maarouf AGF, Alexander Ammitzbøll, Jonas Yderholm (60: Magnus Kaastrup)