Vær med til at forbedre tilskueroplevelsen i Superligaen

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 9. april 2019, kl. 9:33

Giv din mening til kende i Superligaens fælles tilskuerundersøgelse - og vær med i konkurrencen om lækre præmier.

Superliga klubberne står igen i år bag en fælles tilskuerundersøgelse, hvor du kan give din mening til kende om stadionoplevelsen.

Tilskuerundersøgelsen bliver foretaget i alle 14 Superliga-klubber. Formålet med undersøgelsen er at optimere tilskueroplevelsen - både på og udenfor stadion i Superliga. Undersøgelsen hjælper klubberne med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer i den kommende sæson. Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at tilmelde dig 'SuperligaSurvey' og besvare spørgeskemaet.

Hvis du giver din mening til kende, er du med til at skabe bedre Superliga oplevelser. Tilmeld dig herunder ved at udfylde felterne. Så vil du få tilsendt et link med spørgeskemaet som kan besvares online, når det passer dig. Ved besvarelse af spørgeskemaet, deltager du automatisk i konkurrencen om lækre præmier. Måske bliver du en af de 14 heldige vindere.