AGF Esport udvider med nyt Counter-Strike Akademi

Af: Jonas Roulund - 19. december 2019, kl. 11:38

AGF Esport udvider med nyt akademi.

AGF Esport fortsætter nu succesen fra FIFA Academy med et helt nyt CS Academy, hvor unge spillere kan mødes og træne Counter-Strike i eksklusive rammer og under top-trænere.

Med faciliteter på topniveau og træning af højeste kvalitet har AGF Esports FIFA Academy været en stor succes siden åbningen i begyndelsen af året.

Unge mennesker har mødtes og trænet under kyndig vejledning fra professionelle trænere under mottoet "More than gaming". På FIFA Academy er filosofien, at esport handler om meget mere, end de minutter man tilbringer foran skærmen. Fællesskabet, holdfølelsen og den sunde levevis er således også i fokus, og nu udvides træningsmulighederne for alle interesserede.

Fremover bliver der nemlig også mulighed for at gå til Counter-Strike i Ceres Park & Arena.

Her får de tilmeldte mulighed for at deltage i træning flere gange om ugen i vores splinternye esport-lokaler, der netop har gennemgået en større renovering og er blevet udstyret med det nyeste professionelle gamerudstyr fra Proshop og et lækkert loungeområde.

Direktør i AGF Esport, Dan Jessen, ser udvidelsen som en naturlig del af den udvikling organisationen har været inde i de seneste år. 

- Efter succesen med vores FIFA Academy, tager vi nu det naturlige skridt og udvider med en lignende model med Counter-Strike i fokus. Vi arbejder hos AGF Esport ud fra visionen om, at vi skal være de bedste til at udvikle esport-talenter. Udvidelsen af vores Academy skal bidrage til at forløse alt det talent der er omkring os ved at give gamerne et struktureret og professionelt miljø, der også bidrager til det sociale, som vi kender det fra en idrætsforening. Vi giver de tilmeldte mulighed for et godt fritidstilbud, men samtidig også en mulighed for at udvikle sig - måske til fremtidens store CS-stjerner, fortæller Dan Jessen.

Udvikling
Også esport-træner, Rasmus Møller Thomsen, mener at tilbuddet kan være med til at præge, løfte og udvikle deltagerne.

- CS Academy giver spillerne mulighed for at komme ind og få kyndig vejledning i alle spillets facetter af nogle af landets bedste trænere, og så bliver man en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle og gode muligheder for at udvikle sig som spiller og som menneske. På sigt kan spillerne endda agere fødekæde til vores A-hold, der er blevet en fast del af den danske top ti, fortæller esport-træner Rasmus Møller Thomsen.

CS Academy har - ligesom vores FIFA Academy - hjemmebane i Ceres Park & Arena i Aarhus, og tilmeldingen er netop startet. Så om du er til FIFA eller Counter-Strike er der altså gode muligheder for at dyrke esport under de bedste forudsætninger hos AGF Esport.

Man kan tilmelde sig og læse mere her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet