Bliv senior-samarbejdsklub

14. august 2019, kl. 11:40

I AGF har vi også senior-samarbejdsklubber. Og vi har plads til flere.

Ofte tænker man måske mest på børn og talentudvikling, når man taler om samarbejdsklubber i 3F Superligaen. Men i AGF går vi også skridtet videre.

Vi har nemlig også samarbejdsklubber uden en ungdomsafdeling, og hvor spillerne har opgivet drømmen om at komme på byens 3F Superligahold, men spiller fodbold fordi de elsker spillet, duften af græs, sammenholdet og en kold Ceres Top i omklædningsrummet efter kampen. 

De klubber kalder vi senior-samarbejdsklubber og efter vi lancerede samarbejdet for snart to år siden, er vi nu oppe på 20 klubber, der er med i vores senior-klubsamarbejde. Her får klubberne en række fordele og arrangementer, der knytter dem tættere til AGF og gør klubben mere attraktiv for sine medlemmer. For eksempel bliver klubberne inviteret til fodbold i Ceres Park.

Har din fodboldklub lyst til at være med, så læs mere her >>>

Giver godt sammenhold
For de medvirkende klubber er samarbejdet med AGF en god lejlighed til at få rystet klubbens medlemmer sammen på en ny måde.

- Vi er en ung klub med mange studerende, der måske ikke alle kommer fra Aarhus. På den måde er det fedt, at vi kan tage dem med på stadion og se AGF. Så får vi en ny fælles oplevelse - det er fedt at være afsted til fodbold og få en anden oplevelse end hjemme i klubben. Vi snakker og hygger os på en helt anden måde, og jeg håber, at der er flere af byens klubber, der griber denne mulighed, sagde Peter Mohlin Kring fra F.C. Nordbyen 1993, da klubben sidste år var inviteret til fodbold i Ceres Park

Hvis du vil vide mere om, hvordan man bliver senior-samarbejdsklub med AGF, så læs mere her, hvor man også kan tilmelde sig.

Se eller gense herunder, hvordan det gik, da cheftræner David Nielsen sidste år besøgte en af vores senior-samarbejdsklubber inden en kamp. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet