Det kan du opleve på søndag

29. august 2019, kl. 9:39

Det bliver en stor fodboldsøndag i weekenden med mange forskellige aktiviteter i forbindelse med kampen mod EfB.

Søndagen nærmer sig og dermed endnu en kamp i Ceres Park, hvor vi fejrer Samarbejdsklubbernes Dag, når vi tager imod Esbjerg med kampstart kl. 12.

Men allerede kl. 10.30 åbner vi AL Bank Fanzonen, hvor der bliver meget at glæde sig til og ikke mindst underholde sig ved for små og store fans.

Leg

For i anledningen af Samarbejdsklubbernes Dag skruer vi ekstra op for opvarmningen og underholdningen i AL Bank Fanzonen, der har udvidet med flere aktiviteter inden kampen.
Derfor kan for eksempel opleve hoppeborge, fodbolddart, mini-baner, mål-konkurrencer og andre sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

AL Bank 8

Mad

I fanzonen kan man også møde ikke kampaktuelle spillere og AGF's maskot Aros, der er klar på selfies og autografer. Og i AL Bank Fanzonen er der også rig lejlighed til at få stillet både sulten og tørsten ved madboderne inden kampstart kl. 12.  For eksempel får vi besøg af Bispehavens Køkken, der tidligere har været på besøg i Ceres Park inden en hjemmekamp. På søndag disker Bispehavens Køkken altså igen op med alverdens lækkerier.

Musik

Vi kan også se frem til musik fra THE MUMES som vender tilbage til AL Bank Fanzonen efter en populær optræden i forrige sæson. Bandet, der har hjemme på Musik og Medieværkstedet, kalder sig "verdens bedste rock n' roll band udelukkende bestående af musikere med nedsat funktionsevne". THE MUMES spiller i AL Bank Fanzonen inden kampen.

Skaermbillede -2018-04-19-kl -124406_498x 455.jpg

Prisuddelinger
I forbindelse med Samarbejdsklubbernes Dag, så skal vi på søndag uddele to priser.
Først finder vi Årets Samarbejdsklub, hvor vinderen præsenteres lige inden kampstart. Dernæst skal vi i pausen finde årets frivillige, der er en ildsjæl fra en af vores samarbejdsklubber, som bliver hyldet for sit store arbejde ude i en samarbejdsklub.

Samarbejdsklubber 280419-56 (2)

Fodbold
Og så glæder vi ikke mindst os til fodboldkampen, når kampen mod EfB starter kl. 12. Vi er ubesejret i tre kampe - og kommer jo ind til kampen oven på to sejre. Så lad os sammen gå efter endnu en fuld gevinst mod Esbjerg.

Vi har som mål, at slå sæsonrekorden på søndag og derfor skal vi nå næsten 12.000 tilskuere.

Så kom i Ceres Park og være med til en stor fodbold-søndag.

Billetter findes her >>>>

Og husk, at børn under 15 år kommer gratis til fodbold i Ceres Park. Det betyder, at en familie med to børn og to voksne kan komme til fodbold for kun 200 kr. Læs mere om det her.

Husk også vores nye sæsonkort på abonnement, hvor priserne starter fra kun 49 kr.